• 瀏覽: 47,787
  • 回覆: 208
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 mwt 於 2020-9-16 10:19 AM 發表

樓主講嘅唔係援交妹,係網上騙徒,同你whatapps嘅跟本係男人,真正嘅援交妹係可以上床,一買一賣。
無錯,真正的援交妹邊會晒甘多時間同你傾計,你去馬就傾多二句,唔去馬立即轉人啦,仲同你傾計,同你好熟呀

回覆 引用 TOP

交左好多學費啦?

回覆 引用 TOP

其實都係同一人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
4. 有d經驗老手,通常會先同你地吹一輪水,然後至會入正題
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
勁~想知你交左幾多學費先學識分?

咁講明援交妹,又點會係男人呢?騙徒而已。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

分析

有點道理,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
普救濟世貼。
功德 + 1

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。

回覆 引用 TOP

是女仔就好了

回覆 引用 TOP

各有風味啦

回覆 引用 TOP

鐘意前一種

回覆 引用 TOP

花心無數

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
警世良言,多謝師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-9-16 09:27 AM 發表

唔係援交妹,係點數黨
佢哋攞到點數卡之後又點樣套現?

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命

回覆 引用 TOP

警世... 希望少d 人受騙
不過如呢度d C 兄講,你講兩類根本係騙徒。
援交都算各取所需。呢d 根本係有J 騙徒

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]