• 瀏覽: 47,809
  • 回覆: 208
  • 追帖: 7
黃腳雞有冇中過?

回覆 引用 TOP

講到好大分別咁, 咪又係一塊臭___, 插落分別不大, 都係鬆…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
4. 有d經驗老手,通常會先同你地吹一輪水,然後至會入正題
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
我個朋友都比人呃左9千蚊點數卡呀,你應該早D出post

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女 (我有做過呢行,不過已經停咗,但我從內無叫人買)
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行 《我唔鍾意講工作。不論做邊行,我唔問啲男都會問)
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個 《好平常,我有3部,一個比工時一個私事一個外埠)
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂《大把人都係,不論你有定冇錢),有樓有豪車手上拎Chanel《chanel係名牌袋嚟講好平,一皮已經ok,算係入手級別,到十幾萬先開始話貴啦。。'係別墅飲Laffe,《又咩有錢人會有特別喜好鍾意係別墅飲latte?-_-出入高級商場《 窮人無錢都可以入高級商場,無法律話唔可以暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
(灰色我無經歷過 no cm)

27.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 16-9-2020 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
陰公, 但係好中!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 全力蛋散 於 16-9-2020 10:24 AM 發表

你都係正正經經叫隻雞啦!
拑鐘仔最少睇吓先決定!

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
睇嚟你遇到過好多女,真系經驗之談丫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大加加速樓盤 於 2020-9-16 07:32 PM 發表

有錢無錢都可以叫啦!
定系有錢比較好,有錢叫嘅質量都會比較好,妳話系唔系啊?

回覆 引用 TOP

全部都喺男人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-16 09:17 發表

援交同騙徒都未識分…
我睇完成堆字都正正咁講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-16 09:17 AM 發表

援交同騙徒都未識分…
騙徒手法層出不窮

智者務其實,愚者爭虛名。
莫以善小而不為,勿以惡小而為之。

回覆 引用 TOP

援交一次性
金融要長供股

回覆 引用 TOP

樓主好多經驗咁喎 

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
男都係咁樣欺騙人,引你去美容院。。不過我連出去見佢地都慳返

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
有冇援交女介紹?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]