• 瀏覽: 47,174
  • 回覆: 208
  • 追帖: 8
仲有 ( 拜金女 ),
一開始,問你做邊行 ? 住邊區,係 公屋 或是 居屋 或是 私人樓 ?
幾時會結婚 ? 月入幾多 ?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-16 09:17 AM 發表

援交同騙徒都未識分…
你真相左啦

回覆 引用 TOP

標題都錯

回覆 引用 TOP

你呢頭像霸氣丫,唔怪得咁深刻嘅見解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
4. 有d經驗老手,通常會先同你地吹一輪水,然後至會入正題
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
標題請改為 媾左咁多件網女個個都係有J既扮甚為貼切

回覆 引用 TOP

得人驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 01:59 PM 發表

呃左成千蚊喇
小心謹慎

回覆 引用 TOP

咁實際有無見過面呢?

回覆 引用 TOP

現在無啦???

回覆 引用 TOP

將性別掉轉, 同樣可以用係女人身上, 依家網上騙案男有男騙, 女有女騙, 男人呃都係錢, 女人仲要呃蝦條, 呃感情, 都幾傷 .

回覆 引用 TOP

咁呢兩個都唔係真正嘅金融界同埋真正嘅援交妹,金融界,當然會帶你去財務公司借錢啦買股票,跟住可以免費1Q,但可能你要借幾廿萬㗎啦。援交妹就更加容易啦認識佢哋啦,一買牙就同你講得清清楚楚明明白白,1Q千三至二千二佰香港妹,大多數都係話讀緊書嘅,咁係而家個時勢就真係唔出奇,因為而家經濟環境咁差,做援交點都好過出嚟做雞啊,始終有得揀呀嗎!我都食唔少啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
溝咗?我想笑出來。

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
相同頭像永遠不可信,最起碼要直播鏡頭見到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]