• 瀏覽: 47,170
  • 回覆: 208
  • 追帖: 8
熱賣及精選
引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-16 09:17 AM 發表

援交同騙徒都未識分…
都系師兄心水情,睇個款樓主應該受過好大教訓

回覆 引用 TOP

一直做水魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車有名牌手袋,係別墅飲威士忌,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
4. 有d經驗老手,通常會先同你地吹一輪水,然後至會入正題
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊
6. 你無 ...
很好的分享,  讓大家避免被騙, 真的, 很多香港人被國內騙徒集團騙錢騙感情及時間。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車有名牌手袋,係別墅飲威士忌,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
6. 你無 ...
網紅Rock 哥都拆穿過點數黨

回覆 引用 TOP

兩者都有一個共同點,就系為了money

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020-9-16 09:47 AM 發表

x2
x3

回覆 引用 TOP

兩者都有一個共同點,就係專呃啲無腦鹹濕佬~

回覆 引用 TOP

正正經經搵個好人家唔得喎

回覆 引用 TOP

Ching,有故事的人

回覆 引用 TOP

少見多怪 井底之蛙

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
6. 你無 ...
禁止射精問題就解決了啦

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
6. 你無 ...
你有冇俾人呃到錢?

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
6. 你無 ...
呢D我會求其答
散工清潔之類
等佢知難而退

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
6. 你無 ...
同條女鬥 可憐 叫佢買返點數俾你

勿議論版務

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]