• 瀏覽: 47,805
  • 回覆: 208
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
4. 有d經驗老手,通常會先同你地吹一輪水,然後至會入正題
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
好長

回覆 引用 TOP

令人震驚嘅

回覆 引用 TOP

一切為咗男人

回覆 引用 TOP

小心返房佢同你過棍!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 01:59 PM 發表

呃左成千蚊喇
從來我識啲女都係佢地科水,
師兄試下轉變心態😏

回覆 引用 TOP

通常呢啲都係騙徒!

回覆 引用 TOP

直接去叫G好過,唔洗靠估又比人呃

回覆 引用 TOP

帶眼識人😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
全對,但仲有好多昂膠人中蕉😂😂😂

回覆 引用 TOP

呢啲噉嘅機會遇唔到呀,問兩句就走咗

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
係你鹹濕渣,其實都有好人,普通用家
你講既好多人其實都知道,正常人除左港女點會成日有咁多名牌showoff,成日去遊艇渣唔同車?
仲要好主動咁同你情計,一定係搵客多

回覆 引用 TOP

又學到野

馬後砲

回覆 引用 TOP

我真唔理解網戀。

回覆 引用 TOP

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
我等緊第5點, 但冇出現!

5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊

我以為你講緊真援交妹添
咁樣你都未分到真援交妹係點.
不過係既, 麻甩佬緊係貪求美好事物. 真相一定吸引唔到你搵佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]