• 瀏覽: 47,782
  • 回覆: 208
  • 追帖: 7
金融女,係放長線吊大魚,上岸係佢地既
歸宿。但援交女追求既係物慾,手停口停,上岸食西北風咩?

回覆 引用 TOP

一邊一個~

儘管我不喜歡,我還是會好好照顧他們

回覆 引用 TOP

男人扮噶,好無聊(~_~;)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
1. 通常開場白會問你做咩工作,做邊行
2. 通常一人有幾個account,我經驗都見過幾個
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
4. 有d經驗老手,通常會先同你地吹一輪水,然後至會入正題
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
你連援交同騙徒都未分得清,你都係唔好上網識女,地球很危險,去火星吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2020-9-16 10:10 AM 發表

點解唔正正經經去叫G???
係囉,搞咁多野都係雞!
浪費自己時間!

月華、敏棋你們現在好嗎?

回覆 引用 TOP

都會令你破財,金融女都要搵人援助先開到單⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-9-16 09:17 AM 發表

援交同騙徒都未識分…
咪係囉

太空船有兩艘,懞炳就一大班~~

回覆 引用 TOP

真係經驗之談哦!!

金融女都喺睇住Money,好Rational噶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-9-16 09:14 AM 發表

其實特徵好容易分別出黎

金融女
3. 通常FB或朋友圈都鍾意show自己衣食無憂,有樓有豪車手上拎Chanel,係別墅飲Laffe,出入高級商場,暗示你地跟佢地買一樣能夠過上更好既生活水平
5. 通常第一二次叫你買既股,都有一定既升幅,引你落疊 ...
兩個都是騙徒。一樣的,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乖乖 於 2020-9-17 05:00 PM 發表

真係經驗之談哦!!
都不是真正的援交妹,真正援交妹是不會叫去7-11比點數卡的。會直接約見面。上房,比錢。做野,收工。

回覆 引用 TOP

唔好認真, 當搵個人吹下水其實幾好玩

引用:

其實特徵好容易分別出黎

金融女
金融女,塊嘢鑲金?援交女=騙子!搵笨實?

回覆 引用 TOP

其實咪又係詐騙集團

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥獅子仔 於 2020-9-17 05:52 PM 發表

唔好認真, 當搵個人吹下水其實幾好玩
你同緊件男人吹、係幾咁恐怖!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]