• 瀏覽: 50,856
  • 回覆: 285
  • 追帖: 3
人妻味

熱賣及精選
引用:
原帖由 人一王老變殘 於 2020-9-15 07:12 PM 發表

人妻緊係要唔過,做SP得閒扑下算,仲要有兩個女,不過如果佢兩個女大啲一齊玩4P就可以考慮

玩厭就飛

其實你最介意係佢有兩個女啫.
如果你係真心鍾意佢的,
咁不如坦白d同佢商量,
叫佢比番兩個女佢老婆,.
咁你地兩條麻甩佬以後咪可以相親相愛囉

引用:
原帖由 mm170240279 於 2020-9-15 07:32 PM 發表

其實你最介意係佢有兩個女啫.
如果你係真心鍾意佢的,
咁不如坦白d同佢商量,
叫佢比番兩個女佢老婆,.
咁你地兩條麻甩佬以後咪可以相親相愛囉 ...

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 04:09 PM 發表

係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢已經生咗兩個女,係人妻,就少聯絡了。依家佢話同佢老公已經分開,好似佢地兩個人沒結婚但生咗兩個B。依家佢話自己一個人住,冇乜錢,話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢有兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,就怕佢同我一起也會隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過? ...
突然又話分開左 又話好似無結婚就生左 又話而家一個人住無錢

唔係一個故仔 就係一個網上騙案

如果係真 你小心 佢話一個人住 引你上佢屋企 突然佢老公走出黎捉住你 綁你

引用:
原帖由 hkafex 於 2020-9-15 06:52 PM 發表

男人老狗放個女仔頭像,變態的嗎?
九成又糸基佬

你同佢講住緊公屋,佢會block左你

仲有兩個契女12年后可以屌,娶三送二

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 04:09 PM 發表

係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢已經生咗兩個女,係人妻,就少聯絡了。依家佢話同佢老公已經分開,好似佢地兩個人沒結婚但生咗兩個B。依家佢話自己一個人住,冇乜錢,話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢有兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,就怕佢同我一起也會隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過? ...
冇圖冇真真相

都係先去檢查一下啦,覺得呢個女仔生活好唔檢點

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2020-9-15 07:39 PM 發表

突然又話分開左 又話好似無結婚就生左 又話而家一個人住無錢

唔係一個故仔 就係一個網上騙案

如果係真 你小心 佢話一個人住 引你上佢屋企 突然佢老公走出黎捉住你 綁你 ...
應該唔會
因為樓主已攪左

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 05:58 PM 發表

出去開房睇過證件,94年
94年兩女,呢畀幾多人瞓過曬啦!

手尾長,放手吧

剃人頭者人亦剃之........
自己諗諗...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]