• 瀏覽: 46,990
  • 回覆: 284
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 04:09 PM 發表

係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢已經生咗兩個女,係人妻,就少聯絡了。依家佢話同佢老公已經分開,好似佢地兩個人沒結婚但生咗兩個B。依家佢話自己一個人住,冇乜錢,話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢有兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,就怕佢同我一起也會隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過? ...
個西鬆唔鬆?

熱賣及精選
信得過

回覆 引用 TOP

如果世界只有你同佢。咁無問題。
但如果5年後你想生小朋友。你又肯唔肯?

又如果3年後。佢話要養埋2個小朋友呢?

回覆 引用 TOP

男人老狗放個女仔頭像,變態的嗎?

引用:
原帖由 hkafex 於 2020-9-15 06:52 PM 發表

男人老狗放個女仔頭像,變態的嗎?
唔好咁講

回覆 引用 TOP

喺網上識咗幾年,佢結咗婚有仔女都冇講你聽,信唔信呢?

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 04:09 PM 發表

係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢已經生咗兩個女,係人妻,就少聯絡了。依家佢話同佢老公已經分開,好似佢地兩個人沒結婚但生咗兩個B。依家佢話自己一個人住,冇乜錢,話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢有兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,就怕佢同我一起也會隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過? ...
先一齊住拖住,叫佢出嚟做雞養你!
26歲人妻有市場!

回覆 引用 TOP

Sp 羅

回覆 引用 TOP

只要你唔介意 其實無問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-15 07:01 PM 發表

喺網上識咗幾年,佢結咗婚有仔女都冇講你聽,信唔信呢?
佢冇結婚,但同前男友有兩個女,都算人妻啦!

人妻緊係要唔過,做SP得閒扑下算,仲要有兩個女,不過如果佢兩個女大啲一齊玩4P就可以考慮

早的散啦,你都唔信人,何必一起。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 07:11 PM 發表

佢冇結婚,但同前男友有兩個女,都算人妻啦!
冇結婚但生兩個女都冇講俾你聽,好似不可信囉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]