• 瀏覽: 46,941
  • 回覆: 284
  • 追帖: 3
係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢呢幾年生咗兩個女,係人妻。依家佢話同佢老公因為一些問題已經分開,原來佢地兩個人冇結婚但生咗兩個女女,分開之後,兩個女女俾男方撫養。依家佢話自己搬出來一個人住,冇乜錢,又話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢生咗兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,驚佢同我一起都係隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過?        佢話佢前度條件好好,屋企好有錢,佢先敢未婚就生b,我條件唔算好,佢都話鐘意我,只會愛我一個,讓我好心動!

熱賣及精選
約出黎見下

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 04:09 PM 發表

係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢已經生咗兩個女,係人妻,就少聯絡了。依家佢話同佢老公已經分開,好似佢地兩個人沒結婚但生咗兩個B。依家佢話自己一個人住,冇乜錢,話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢有兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,就怕佢同我一起也會隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過? ...
信唔信得過有咩關係,重點係你訓完擺低D野,記得著返條褲先走

引用:
原帖由 籠中強勁的主題 於 2020-9-15 04:09 PM 發表

係網上識咗幾年,有開過幾次房,佢依家26歲,後邊先知原來佢已經生咗兩個女,係人妻,就少聯絡了。依家佢話同佢老公已經分開,好似佢地兩個人沒結婚但生咗兩個B。依家佢話自己一個人住,冇乜錢,話鐘意我想同我一起,其實我都少少介意佢有兩個女,不過佢仲算後生,身材夠高,還可以接受,就怕佢同我一起也會隨便同人開房,所以可唔可以同佢一起,信唔信的過? ...
屌多幾次先決定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-9-15 05:32 PM 發表

信唔信得過有咩關係,重點係你訓完擺低D野,記得著返條褲先走
唔係咁誇張哇,有D驚,一定會俾錢佢生活啦。

26歲有2個女,正

出去開房睇過證件,94年

第時可做獸父

信唔過,可以介紹俾我

回覆 引用 TOP

引用:

信唔信得過係睇你觀察完佢覺得點先知

回覆 引用 TOP

理性上係伏
感性上係愛

引用:
原帖由 註冊了的會員 於 2020-9-15 06:28 PM 發表

理性上係伏
感性上係愛
有咩伏呀?生咗小朋友啫

引用:
原帖由 嘉士伯大樽裝2 於 2020-9-15 06:29 PM 發表

有咩伏呀?生咗小朋友啫
我唔係當然人覺得係伏
如果我係當然人只會覺得係愛同包容

回覆 引用 TOP

信得過, 信我

你比佢we7我。 我幫你試下佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]