• 瀏覽: 17,728
  • 回覆: 1,309
  • 追帖: 2
曾經為你的巧笑倩兮,而魂牽夢縈,夜不能寐。

隨着日月星移,愛從濃郁而轉淡,一段熱戀已過,對你痴戀不再。。。。

你的作風霸道,愛強權迫遷,甚至不知女人心事為何物,率性判斷,妄顧作者心血,所以對你熱情不再

柄你
熱賣及精選
又邊個逼遷你?

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 03:11 PM 發表

又邊個逼遷你?
當然鬧該鬧的,其中一句已講明佢係乜水

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-9-15 15:09 發表

隨着日月星移,愛從濃郁而轉淡,一段熱戀已過,對你痴戀不再。。。。

你的作風霸道,愛強權迫遷,甚至不知女人心事為何物,卻率性判斷,妄顧作者心血,所以對你熱情不再 ...
你有冇咁好文采呀...係邊到偷番黎架

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-9-15 03:11 PM 發表

當然鬧該鬧的,其中一句已講明佢係乜水
妄顧作者心血 - 某區又封左你帖嗎?

Debug:
-----------------------------------------
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 15:13 發表

呢區

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-15 03:14 PM 發表

呢區
但唔多覺有封佢帖,
WFH個帖都仲係度, 只係沉左...

Debug:
引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-15 03:13 PM 發表

以為佢只係識得偷女人底褲...

Debug:
引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-15 03:13 PM 發表

呸,我洗偷,你偷人底褲就有

柄你
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 03:13 PM 發表

唔係,我根本少玩個區,你話我鬧邊區?

柄你
引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-15 03:14 PM 發表

呢區
你估下

柄你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 03:15 PM 發表

但唔多覺有封佢帖,
WFH個帖都仲係度, 只係沉左...
我熱情不再

柄你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 03:15 PM 發表

以為佢只係識得偷女人底褲...
洗偷?好多大媽派,拒收

柄你
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-9-15 03:21 PM 發表

洗偷?好多大媽派,拒收
你屋企收埋大把...

Debug:
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-9-15 03:09 PM 發表

你的作風霸道,愛強權迫遷,甚至不知女人心事為何物,卻率性判斷,妄顧作者心血,所以對你熱情不再 ...
呢個系分手了咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]