• 瀏覽: 19,977
  • 回覆: 186
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 03:58 AM 發表

希望佢結婚 快d做老豆可能改到
有d人就算結左婚都係一樣
話唔定害埋女方
再害埋個細佬
我覺得出返黎之後睇定d先
佢地結自然會結
食花生果d
就唔好希望呢樣果樣勒

回覆 引用 TOP

害人害物一家人

回覆 引用 TOP

苦等5年出欄必須結婚,這種女人很少了

回覆 引用 TOP

個女可有幾個五年,可以做出咁嘅女人,都系男人應該珍惜,就算為咗呢個女人,都要重新做人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上喜歡了考試 於 2020-9-15 02:52 AM 發表

又唔係這樣說,有時出來行的,仲有情有義過的,所謂正當人家

俗語有云:仗義每多屠狗輩
做偏門,不外乎黃賭毒,害咗不知幾多大好家庭,唔好睇咁多古惑仔戲上哂腦,覺得佢哋有情有義,冇錢冇人脈搵鬼啋你

屠狗輩的意思係從事低下職業的基層,唔係黑社會壞蛋,根本佢哋就冇個好人,眼中只有錢

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 01:42 AM 發表

我哥做開篇門野,7年前入罪,前前後後5年幾終於放返出黎。
咁多年佢女朋友都有間唔中搵我媽飲茶同我地過節咁。
我哥一出黎 我地都叫佢拿拿聲求婚
有情有義好難得!快啲結婚!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 01:42 AM 發表

好唔好就要你呀哥出黎後看看條女係咪有心結婚先啦!,拿,唔好話我黑心,我以前識個鄰居,條女個老公都係坐緊,等佢呢幾年(其實佢本身人幾好,但係..)佢都係網上周圍識人,我所知佢起碼呢段時間同過兩條仔狂啪。
如果你呀哥唔介意,而個女人又真係既,先再傾都未遲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 南木 於 2020-9-15 10:02 AM 發表

這就是愛惰至上,,,
起碼她不會在大難臨頭各自飛。。。

回覆 引用 TOP

引用:

間唔中揾你媽飲茶,咁平時呢?

回覆 引用 TOP

應該系經歷過乜才會唔離唔棄

回覆 引用 TOP

有啲女人嫁咗個老公就等同坐咗監幾十年,嗰啲女人仲肯捱,仲偉大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 03:49 AM 發表

靚女黎架  真心真係好女仔黎
唔好咁笨呀 我仔個女仔 冇好結果㗎 將來淒涼冇人可憐 唔好死心眼四顧 姑姑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]