• 瀏覽: 19,980
  • 回覆: 186
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 金鴻峰 於 2020-9-15 02:53 AM 發表

也許江湖女
水姐

引用:
原帖由 高達性感的獅子 於 2020-9-15 08:42 AM 發表

水姐
好人好姐!唔會跟個監 X!

回覆 引用 TOP

希望你哥可以從良,比返啲好日子你準阿嫂過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-9-15 03:28 AM 發表

咁好嘅女仔去邊樹搵,講個真實嘅故事俾你聽:很多年前,有個潮州女仔叫做「馬美鳳」Florence Ma,我識佢嘅時候佢讀緊中七,佢話佢老竇成日飲醉酒,所以成日搞住佢讀唔到書,我又衰鹹濕,收留佢嚟我屋企住,當然係衰鹹濕啦,咁嗰時搵到錢,就比張信用卡佢啦,任佢碌卡,佢考咗入理工大學,理工大學三年裏面供書教學生活費全部都係我資助她的,呢個就係衰鹹濕嘅代價,仲有佢衣着鞋襪置裝花了很多錢,女人都係咁㗎啦,佢畢 ...
水蛇春咁長。。。點睇

回覆 引用 TOP

結左婚仲大獲,結完一陣又入番去十年,到時仲生左一件,人生冇左仲害多條細路

回覆 引用 TOP

入冊時你阿哥有無俾人通櫃先?

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-9-15 03:28 AM 發表

咁好嘅女仔去邊樹搵,講個真實嘅故事俾你聽:很多年前,有個潮州女仔叫做「馬美鳳」Florence Ma,我識佢嘅時候佢讀緊中七,佢話佢老竇成日飲醉酒,所以成日搞住佢讀唔到書,我又衰鹹濕,收留佢嚟我屋企住,當然係衰鹹濕啦,咁嗰時搵到錢,就比張信用卡佢啦,任佢碌卡,佢考咗入理工大學,理工大學三年裏面供書教學生活費全部都係我資助她的,呢個就係衰鹹濕嘅代價,仲有佢衣着鞋襪置裝花了很多錢,女人都係咁㗎啦,佢畢 ...
潮文轉載? 最後其實係叫人入錢比佢?

回覆 引用 TOP

出返來會做正行嗎, 
繼續撈"篇", 好快又返入去..

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上喜歡了考試 於 2020-9-15 04:05 AM 發表

做了老豆,也不一定會有改變,坦白說

我也做了老豆後,也未識諗

到了某時候先識諗及學做人老豆
哈哈,起碼做左有機會變先

引用:
原帖由 sinova.eddy 於 2020-9-15 09:15 AM 發表

入冊時你阿哥有無俾人通櫃先?
香港宜家無架😂

回覆 引用 TOP

前世姻緣,你哥要對人一世都好啊

回覆 引用 TOP

然後阿哥發現始終都喺中意執番梘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-15 02:02 AM 發表

呢個女仔真心幾難得喎~
這就是愛惰至上,,,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]