• 瀏覽: 19,992
  • 回覆: 186
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 03:48 AM 發表

唉,佢地搵開個d錢 好難返轉頭。
同佢傾過啦,你叫佢安安定定打份工,得兩萬,真係難
你當我是Kai子也可

快來快去

因果報應

及早回頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2020-9-15 02:53 AM 發表

也許江湖女
咁又係wo 佢做化妝品sales之前自由行旺都3萬一個月夠自己洗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 03:50 AM 發表

係,老實講我哥熟個幾個兄弟 真係唔計較
但,也應該係時候想一想,現在到了頂峰嗎?有成平馬嗎?如果不是,應好好修身養性,做一個打工仔

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2020-9-15 03:08 AM 發表

賊始終都係賊,你哥好快又會入去㗎
無用,咁多年 佢地個d搵多洗多。我辛辛苦苦打份工,佢當散紙。。。。。

引用:
原帖由 山上喜歡了考試 於 2020-9-15 03:55 AM 發表

但,也應該係時候想一想,現在到了頂峰嗎?有成平馬嗎?如果不是,應好好修身養性,做一個打工仔
希望佢結婚 快d做老豆可能改到

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 03:58 AM 發表

希望佢結婚 快d做老豆可能改到
做了老豆,也不一定會有改變,坦白說

我也做了老豆後,也未識諗

到了某時候先識諗及學做人老豆

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-9-15 03:28 AM 發表

咁好嘅女仔去邊樹搵,講個真實嘅故事俾你聽:很多年前,有個潮州女仔叫做「馬美鳳」Florence Ma,我識佢嘅時候佢讀緊中七,佢話佢老竇成日飲醉酒,所以成日搞住佢讀唔到書,我又衰鹹濕,收留佢嚟我屋企住,當然係衰鹹濕啦,咁嗰時搵到錢,就比張信用卡佢啦,任佢碌卡,佢考咗入理工大學,理工大學三年裏面供書教學生活費全部都係我資助她的,呢個就係衰鹹濕嘅代價,仲有佢衣着鞋襪置裝花了很多錢,女人都係咁㗎啦,佢畢 ...
甘慘,無朋友借比你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 03:49 AM 發表

靚女黎架  真心真係好女仔黎
佢條女撈咩?

回覆 引用 TOP

你2母子米害人啦

回覆 引用 TOP

咁有情有義

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2020-9-15 01:42 AM 發表

我哥做開篇門野,7年前入罪,前前後後5年幾終於放返出黎。
咁多年佢女朋友都有間唔中搵我媽飲茶同我地過節咁。
我哥一出黎 我地都叫佢拿拿聲求婚
唔好害咗個女仔喇!
不如樓主諗下娶咗佢

回覆 引用 TOP

條女有棍?

由月光族變中光族

回覆 引用 TOP

難得,要好好愛佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-9-15 03:28 AM 發表

咁好嘅女仔去邊樹搵,講個真實嘅故事俾你聽:很多年前,有個潮州女仔叫做「馬美鳳」Florence Ma,我識佢嘅時候佢讀緊中七,佢話佢老竇成日飲醉酒,所以成日搞住佢讀唔到書,我又衰鹹濕,收留佢嚟我屋企住,當然係衰鹹濕啦,咁嗰時搵到錢,就比張信用卡佢啦,任佢碌卡,佢考咗入理工大學,理工大學三年裏面供書教學生活費全部都係我資助她的,呢個就係衰鹹濕嘅代價,仲有佢衣着鞋襪置裝花了很多錢,女人都係咁㗎啦,佢畢 ...
前半段既故事好多年前己經聽過

世界究竟什麼時候變得如此扭曲

子非魚 焉知魚之樂

這世上沒有東西比免費更貴

不經一番寒徹骨 那得梅花撲鼻香

the past is in the past

the more you give, the more you get

回覆 引用 TOP

一定好樣子😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]