• 瀏覽: 6,232
  • 回覆: 30
自己身體check過又冇咩事 而家都3字頭想快D有BB 我一直試都唔中

我幫你

回覆 引用 TOP

試下IUI/IVF

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sabsab.ng 於 2020-9-14 10:37 PM 發表

自己身體check過又冇咩事 而家都3字頭想快D有BB 我一直試都唔中
用排卵紙

回覆 引用 TOP

30頭還年輕,還大把機會,也可以找中藥調理下身體先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sabsab.ng 於 2020-9-14 10:37 PM 發表

搞野唔可以交功課咁 測好個期 要搞到你好high 好濕 (精子易游)有高潮 (子宮頸開晒)先易會有

我都係甘 放鬆心情 有一排冇理到 睇下中醫就中左

回覆 引用 TOP

我同你一樣 試極都冇🤦🏻‍♀️ 我就黎爆

回覆 引用 TOP

引用:

下一代真係咁重要嗎

引用:

有冇 check 過你另一半 ??

引用:
原帖由 limax 於 2020-9-16 07:53 PM 發表

搞野唔可以交功課咁 測好個期 要搞到你好high 好濕 (精子易游)有高潮 (子宮頸開晒)先易會有
你甘講 . 即係因姦孕既事件 . 女方都係自願配合既 ..

好彩你唔係法官 . 唔係就死得人多 .

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-9-17 05:47 PM 發表

有冇 check 過你另一半 ??
男方都有機會有問題,及早查出,也有相應嘅治療方法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-9-17 05:49 PM 發表

你甘講 . 即係因姦孕既事件 . 女方都係自願配合既 ..

好彩你唔係法官 . 唔係就死得人多 .
機率問題 咁做會增加機會
唔咁做機率沒有提高而已 唔係變做零
你既logic 能力好差
至於法官嘛。你有睇開新聞就知啦真係得啖笑 死得人多

引用:

搵中醫調理下,成功率大d

回覆 引用 TOP

只要身體做好準備一樣會得! 我3十中都一樣冇問題~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]