• 瀏覽: 2,221
  • 回覆: 26
見好多youtube片同facebook文
都講到操腹肌好易咁
話跟住條片做2個星期、一個月就操到馬甲線同腹肌
真係咁易
睇落似係佢地平時已經好fit
普通人跟住其實係咪唔work?
有冇成功個案分享?

熱賣及精選
跟到一定得!不過佢地啲練習通常係一練完就痛幾日,痛到你跟唔到,到頭來就係你失敗啦!

回覆 引用 TOP

好難練得,堅持不了

回覆 引用 TOP

如果你本身瘦底, 冇乜Fat, 真係好勤力咁操一個月都應該會見效既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7liz7 於 2020-9-14 07:41 PM 發表

都講到操腹肌好易咁
真係咁易
有冇成功個案分享? ...
Keep住每日做2小時,做一年後我保證可以見到成效!!

引用:
原帖由 hk_vr 於 2020-9-16 01:46 PM 發表

Keep住每日做2小時,做一年後我保證可以見到成效!!
講就易,收工返到屋企最快都8-9點,食完個飯坐一陣都10點11點。一日抽到一個鐘已經好好.....

引用:
原帖由 Latourcarnet 於 2020-9-16 02:19 PM 發表

講就易,收工返到屋企最快都8-9點,食完個飯坐一陣都10點11點。一日抽到一個鐘已經好好.....
我都係咁話,之前wfh就話有時間喺屋企操姐,一返工就冇時間啦,宜加叫我做50下sit up都做唔到啦

引用:
原帖由 崖上香蕉 於 2020-9-16 03:48 PM 發表

我都係咁話,之前wfh就話有時間喺屋企操姐,一返工就冇時間啦,宜加叫我做50下sit up都做唔到啦
我都做唔到....
平時跟住d片做完一set
已經攰到趴左響度....

試試私教,針對性訓練

要继续简单快乐鸭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7liz7 於 2020-9-14 07:41 PM 發表

都講到操腹肌好易咁
真係咁易
有冇成功個案分享? ...
我跟Emi 28日15mins+28日15mins+Coffee既15mins做左個幾月(1個星期4-5日左右)
5見有馬甲線丫次次做完個腹都痛到
我覺得最少要做一年以上先會見到

回覆 引用 TOP

冇咁易啦... 仲要非常注意飲食先可以做到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]