• 瀏覽: 9,043
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 11:49 發表

玩玩具本來唔係壞事,
既唔怕性病, 懷孕, 而且亦唔涉及對現任或將來潛在伴侶嘅忠誠問題,
不過似乎唔少女性都係避忌, 覺得係變態...
咁就要睇下係玩震旦定假9啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-15 12:01 PM 發表

咁就要睇下係玩震旦定假9啦
有分別嗎? 你意思係假9會捅穿?

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-14 04:39 PM 發表

唔拍拖, 但性需要點解決?
日日捽碟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛你愛到心痛 於 2020-9-15 10:27 AM 發表

你哋都好壞
男不壞 女不愛

單身自由自在

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-15 12:04 發表

有分別嗎? 你意思係假9會捅穿?
係呀...震旦係外圍就算入左去都唔會捅穿

回覆 引用 TOP

先甜後苦,老咗要孤獨終老

過多二十年,你就會後悔!

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-14 04:39 PM 發表

唔拍拖, 但性需要點解決?
你拍拖結婚為左:門+小、門+西先結?唔怪之得香港男人比人壞印象係狗公。多謝你

引用:
原帖由 愛你愛到心痛 於 2020-9-14 04:38 PM 發表

我今年30歲咗,還冇結婚對象,也唔想拍拖,但系家裡長輩一直催,介紹咗好一些相親對象,但系都冇感覺,仲系想一個人待。也唔系中意女同,就系唔想拍拖,以前也冇受過傷害。有跟我一樣嘅姐妹咩? ...
有無一樣係沒關事。自己養得起自己。單唔單都無問題。第日有閒錢咪玩下小鮮肉。

不過有時候我都會覺得單身會比較自由快樂,遇不到合適也不要將就,不過將來也要承受孤單的感覺

引用:
原帖由 愛你愛到心痛 於 2020-9-14 16:38 發表

我今年30歲咗,還冇結婚對象,也唔想拍拖,但系家裡長輩一直催,介紹咗好一些相親對象,但系都冇感覺,仲系想一個人待。也唔系中意女同,就系唔想拍拖,以前也冇受過傷害。有跟我一樣嘅姐妹咩? ...

男驚入錯行,女驚嫁錯郎,冇合適嘅就唔好結婚!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]