• 瀏覽: 19,151
  • 回覆: 417
  • 追帖: 2
熱賣及精選
引用:
原帖由 yannes1989 於 2020-9-17 11:47 AM 發表

你唔介意,但可能你老公介意。始終男人要面。。。如果真係生理有問題,及早解決。無謂大家中間太多誤會
男人唔承認自己有問題

引用:
原帖由 艷艷子 於 2020-9-17 11:49 AM 發表

生活本嚟就系平淡,邊有咁多激情歲月,總比一天到晚嗌交好
同意

引用:
原帖由 隔夜水龍頭 於 2020-9-17 07:51 AM 發表

同一間公司做二十年都唔易  又有幾個人識做夫妻  你對上一次幾時問老公攞家用???對上一次同佢做愛係幾時???我再㨂我唔會同香港人結婚
香港都好多好男人啊

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 07:38 AM 發表

我有慢慢改變,以前脾氣好差!有些內疚⋯⋯
但我會聽你的建議,thx
樓主 有時男人呢啲嘢 係睇心理呀 如果你同佢成日 大家都有頂撞 久而久之 佢就唔想掂你 另外 你唔好成日帶有個心態就係佢染咗你嘅身體 如果你成日帶住呢個心態多多少少會影響你嘅態度 你要明白個個男人都會容易對一樣嘢生驗唔係你有咩唔好係佢哋天性問題 學你話齋你哋都結婚二十點囉 你有冇諗過為自己添一啲新氣象 譬如剪一個頭髮或者整一個新髮型 換過一批同你平時完全唔同風格或者小小哋幾套試下轉下形象 畀啲新鮮感自己 畀個新形象你老公睇下 知你為一個月一次嗰啲 你有冇諗過喺佢入房交功課畀你之前 你拎埋房裏面打扮得靚麗啲 性感誘惑啲 佢突然間俾你嚇一跳 可能畀你激發起佢嘅熱情添 兩個人相處唔可以硬碰硬 男人嘅天性下剛強 女人嘅天性係柔情 硬碰硬 呀你唔夠佢嚟㗎 你要佢有所改變你都要做番啲嘢令到佢心底裏面重新愛上你 因為好多嘢如果嚟咗變成理所當然 就會好似變成流水作業咁 想改變呢個局面你就要改變一下 你唔好諗住係為你老公而變 係咪你自己而變 女人無論幾多歲無論咩時間都可以活得神采飛揚 當你有返呢樣嘢嘅時候你老公可能突然間都會再次被你吸引 神魂顛倒呢

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 11:53 AM 發表

男人唔承認自己有問題
就算真係你老公身體有問題 你都唔可以直接講 你要顧及佢感受 或者佢如果自己提起你都要話唔緊要 因為心理影響生理 如果男人開心個心係舒服嘅其實夫妻感情都會好如果大家為咗一時之氣嗌交 久而久之男人沒有一個厭惡心 自然做乜嘢出嚟都唔好其實都係雙方唔好畀呢個惡性循環

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-9-17 12:45 PM 發表

樓主 有時男人呢啲嘢 係睇心理呀 如果你同佢成日 大家都有頂撞 久而久之 佢就唔想掂你 另外 你唔好成日帶有個心態就係佢染咗你嘅身體 如果你成日帶住呢個心態多多少少會影響你嘅態度 你要明白個個男人都會容易對一樣嘢生驗唔係你有咩唔好係佢哋天性問題 學你話齋你哋都結婚二十點囉 你有冇諗過為自己添一啲新氣象 譬如剪一個頭髮或者整一個新髮型 換過一批同你平時完全唔同風格或者小小哋幾套試下轉下形象 畀 ...
totally 同意

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-9-17 12:53 PM 發表

就算真係你老公身體有問題 你都唔可以直接講 你要顧及佢感受 或者佢如果自己提起你都要話唔緊要 因為心理影響生理 如果男人開心個心係舒服嘅其實夫妻感情都會好如果大家為咗一時之氣嗌交 久而久之男人沒有一個厭惡心 自然做乜嘢出嚟都唔好其實都係雙方唔好畀呢個惡性循環 ...
我唔會傷害佢自尊,好同意你的意見,thx

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-9-17 12:45 PM 發表

樓主 有時男人呢啲嘢 係睇心理呀 如果你同佢成日 大家都有頂撞 久而久之 佢就唔想掂你 另外 你唔好成日帶有個心態就係佢染咗你嘅身體 如果你成日帶住呢個心態多多少少會影響你嘅態度 你要明白個個男人都會容易對一樣嘢生驗唔係你有咩唔好係佢哋天性問題 學你話齋你哋都結婚二十點囉 你有冇諗過為自己添一啲新氣象 譬如剪一個頭髮或者整一個新髮型 換過一批同你平時完全唔同風格或者小小哋幾套試下轉下形象 畀 ...
好難哦,但是我會試下,男人心都係海底針

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 01:02 PM 發表

我唔會傷害佢自尊,好同意你的意見,thx
我係怕有時 無心說話 所以你要記住同埋你試下 我之前畀你嘅建議 一來可以為自己帶嚟新嘅 景象 原來可以帶畀你老公新嘅前所未有嘅刺激 因為畢竟你同佢結婚20年 好難好似拍拖嗰陣時咁樣 你突然間嘅轉變 家裡每個月一次突然間呢埋佢突然間見到你咁嘅辦商 所做嘅嘢可能會挑番起佢男性嘅激情啦 然後好好地將自己變返細路仔嗰總甜蜜溫柔試下畀佢感受下睇下得唔得 我唔知講得啱唔啱㗎只係想畀多個角度你睇下 可唔可以試下可唔可行咋

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 01:05 PM 發表

唔難㗎 剪個頭髮或者電或者染佢 修修佢 買個幾套新衫 你平時唔著嗰啲 例如啲小背心短褲 誘惑D 你可以喺屋企專係就畀佢睇都得㗎嘛 只要每個月一次嗰啲 我諗你就要突破啲㗎 又或者買啲性感睡衣 又或者買啲絲襪 我都唔知呀 嗰個係你老公嚟嗎怕乜嘢呢 況且而家買衫都好方便 你可以睇下淘寶啲尺碼 款式 又平又經濟試下無妨呀

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 01:05 PM 發表

其實男人好簡單 男人要人尊重佢要尊嚴 要話事 要冇壓力 對住個女人要舒服 如果你日常有時唔覺意同佢頂幾句 或者埋怨佢久而久之即買賣 佢個心就會記住可能就會有啲嘢大家擺喺個心度同埋你要記住你哋畢竟廿年夫妻 有時趨於平淡 係個個都會發生嘅事唔係淨係你 佢唔去搵第二個已經好好 所以喺適當嘅時候 要改變一下 要畀啲新嘅唔同嘅形象要加啲刺激 咁先會令到個男人突然間對你有興趣會注意到你嘅改變 你不妨試下啦

引用:
原帖由 playerrrr 於 2020-9-17 12:58 PM 發表

totally 同意
我只係覺得 耐咗平淡係個個人都會經歷嘅 兩個相愛嘅人喺埋一齊 唔係耐咗就理所當然 有時都要加啲改變同情趣 尤其是對住男人 嚟嚟去去都係咁樣冇乜特別跳唔起男人嘅興趣 男人係好奇嘅動物 對住自己女宮其實又有乜所謂呢

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-9-17 01:10 PM 發表

我係怕有時 無心說話 所以你要記住同埋你試下 我之前畀你嘅建議 一來可以為自己帶嚟新嘅 景象 原來可以帶畀你老公新嘅前所未有嘅刺激 因為畢竟你同佢結婚20年 好難好似拍拖嗰陣時咁樣 你突然間嘅轉變 家裡每個月一次突然間呢埋佢突然間見到你咁嘅辦商 所做嘅嘢可能會挑番起佢男性嘅激情啦 然後好好地將自己變返細路仔嗰總甜蜜溫柔試下畀佢感受下睇下得唔得 我唔知講得啱唔啱㗎只係想畀多個角度你睇下 可唔可 ...
好吧,我一定會試下比佢一些新的東西,令佢開心,thx

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-9-17 01:14 PM 發表

唔難㗎 剪個頭髮或者電或者染佢 修修佢 買個幾套新衫 你平時唔著嗰啲 例如啲小背心短褲 誘惑D 你可以喺屋企專係就畀佢睇都得㗎嘛 只要每個月一次嗰啲 我諗你就要突破啲㗎 又或者買啲性感睡衣 又或者買啲絲襪 我都唔知呀 嗰個係你老公嚟嗎怕乜嘢呢 況且而家買衫都好方便 你可以睇下淘寶啲尺碼 款式 又平又經濟試下無妨呀 ...
前排買了情感內衣,但是唔敢著⋯⋯不果下星期會著比佢睇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]