• 瀏覽: 19,156
  • 回覆: 417
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 大紅色的羊羊 於 2020-9-17 07:24 AM 發表

分開訓耐左,溝通少左,感情會更淡,我都係咁,對佢好只係責任,但最後都變左分居
我明白,但老公唔明

熱賣及精選
引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-9-17 07:05 AM 發表

樓主你話你老公厭咗你嘅身體 我唔否認 因為人係貪新鮮 尤其男人你同佢起碼廿年婚姻 有少少厭倦冇新鮮感 我諗都係正常嘅 你有冇諗過改變下自己嘅形象係個外表譬如換過個新髮型 換個一啲你從來唔會咁樣著嘅打扮 只係話一個月有一次嗰啲 你有冇諗過喺嗰一次裏面 有乜特別唔同嘅嘢可以勾起你老公對你嘅熱情 仲有 喺平時相處嘅過程溝通說話嘅時候有冇諗過自己嘅語氣會唔會帶有命令式或者脾氣唔係咁好 自己嘅男人同佢 硬碰 ...
我有慢慢改變,以前脾氣好差!有些內疚⋯⋯
但我會聽你的建議,thx

同一間公司做二十年都唔易  又有幾個人識做夫妻  你對上一次幾時問老公攞家用???對上一次同佢做愛係幾時???我再㨂我唔會同香港人結婚

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 02:47 AM 發表

明白,其實我知佢係好老公,老實說我只想我們有正常性生活和每天可以傾下計,一齊訓覺
其實有無諗過。。。
可能係佢副偈有問題
唔敢面對你。。

我估妳都四十以上啦,妳係咪好乾?

你想有幾唔平淡?要刺激?

引用:
原帖由 yannes1989 於 2020-9-17 08:00 AM 發表

其實有無諗過。。。
可能係佢副偈有問題
唔敢面對你。。
有可能呵,但是我唔介意呵

只有經歷過嘅人才會珍惜婚姻

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 07:38 AM 發表

我有慢慢改變,以前脾氣好差!有些內疚⋯⋯
但我會聽你的建議,thx
"以前脾氣好差!有些內疚⋯⋯" this is the point!

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 02:50 AM 發表

我已經做到了家庭無後顧之憂了,佢只有顧住返工放工咁簡單
一個人嘅精力系有限,妳喺理解佢嘅時候,妳要同佢溝通,雙方如果唔溝通,肯定存在好多問題。

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 02:47 AM 發表

明白,其實我知佢係好老公,老實說我只想我們有正常性生活和每天可以傾下計,一齊訓覺
Hi 廁紙,好老公現在好難得㗎,你有是福氣啊!

其實正常性生活個個人諗法都唔同...... 我覺得一個月一次好正常的,可能我一向都係好睇心情要有mood先好放那種人啦,反而會期待那天會著性感啲,內衣有甘靚得甘靚,化妝比心機啲靚啲襯得match 啲等等......
重質都幾好㗎......其實做得密但次次一分鐘玩完咪攞來攪!

如果你叫佢就肯同你睡覺,不如叫多一點啊!拖住佢隻手細聲講話無佢睡不著了...... 不過唔係一齊睡覺就要佢做..... 我諗佢...... 唔知係咪可能有小小男人的痛的問題!係好鬼正常的!佢覺得有壓力就大煲了!你千奇唔好提,唔好講啊!

自行了斷吧

Divorce

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-17 08:52 AM 發表

有可能呵,但是我唔介意呵
你唔介意,但可能你老公介意。始終男人要面。。。如果真係生理有問題,及早解決。無謂大家中間太多誤會

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2020-9-17 11:29 AM 發表

Hi 廁紙,好老公現在好難得㗎,你有是福氣啊!

其實正常性生活個個人諗法都唔同...... 我覺得一個月一次好正常的,可能我一向都係好睇心情要有mood先好放那種人啦,反而會期待那天會著性感啲,內衣有甘靚得甘靚,化妝比心機啲靚啲襯得match 啲等等......
重質都幾好㗎......其實做得密但次次一分鐘玩完咪攞來攪!

如果你叫佢就肯同你睡覺,不如叫多一點啊!拖住佢隻手細聲講話無佢睡不著 ...
你的意見好啱,我一定會試!重質唔重量,我們每次都好投入好滿足的,我知道我好幸運遇到好老公,感恩!thx

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]