• 瀏覽: 19,138
  • 回覆: 417
  • 追帖: 2
比D新鮮感佢,不要放棄,夫妻要互動的

熱賣及精選
引用:
原帖由 井底遠方的貓奴 於 2020-9-16 11:39 PM 發表

噉妳理解過佢感受嗎?如果兩個人都只誌在自己嘅感受,咁咪都好精?
咁又係,我都唔解佢感受

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 11:13 PM 發表

冇用了,已經2年多了,我嘈佢,佢就同我訓一晚咁多
樓主,你諗法好正常的,正常兩個好好地仲咩要分房睡覺呢!所以你覺得怪好正常的!通常甘我諗可能係有些難言之隱!所以我先覺得可能佢成日睡覺要去廁所甘.......你細心留意一下,佢有無咩唔舒服啊.......

佢真係工作的話,是好好的,都是因為想你將來好,而且事業發展對男人來說好重要,甘㗎年齡可能放第一位,因為搵多十幾年就要退休了!

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
Sounds like a very serious problem.

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
都20年,我當你20結婚你都4張野,其實點解你覺得佢仲會對你個已經又老又黃又摷晒皮既身體係仲有興趣? 一出街成街都係白裏透紅又白又滑既後生女,仲對你有興趣就真係奇

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-15 08:29 AM 發表

你老公體能已向下,而你性慾就向上,加上對左29幾年,吾想搞你好正常,試下有件靚妹仔係你老公身邊就即刻龍精虎猛,除非你keep到自己超晒班,行出街仲好多男人望甘就吾同 ...
其實分開訓 老公就可以日日睇av

引用:
原帖由 愛你愛到心痛 於 2020-9-15 11:02 AM 發表

感情需要經營,婚姻更需要藝術
不如直接d講what should she do

引用:
原帖由 fungme58 於 2020-9-17 12:40 AM 發表

都20年,我當你20結婚你都4張野,其實點解你覺得佢仲會對你個已經又老又黃又摷晒皮既身體係仲有興趣? 一出街成街都係白裏透紅又白又滑既後生女,仲對你有興趣就真係奇 ...
愛係只睇外表嗎?

引用:
原帖由 我是米開朗基羅 於 2020-9-17 12:56 AM 發表

其實分開訓 老公就可以日日睇av
我都希望佢睇呀

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2020-9-17 12:01 AM 發表

樓主,你諗法好正常的,正常兩個好好地仲咩要分房睡覺呢!所以你覺得怪好正常的!通常甘我諗可能係有些難言之隱!所以我先覺得可能佢成日睡覺要去廁所甘.......你細心留意一下,佢有無咩唔舒服啊.......

佢真係工作的話,是好好的,都是因為想你將來好,而且事業發展對男人來說好重要,甘㗎年齡可能放第一位,因為搵多十幾年就要退休了! ...
明白,其實我知佢係好老公,老實說我只想我們有正常性生活和每天可以傾下計,一齊訓覺

引用:
原帖由 隔夜巨額留言 於 2020-9-16 11:13 PM 發表

妳可唔可以做嘅就系畀佢喺家庭無後顧之憂,妳畀佢理解,佢都會回報妳
我已經做到了家庭無後顧之憂了,佢只有顧住返工放工咁簡單

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2020-9-16 06:54 PM 發表

你有唔開心一定要同佢講,唔好估估下,如果大家仲係相愛就要解決,佢都仲有同你做,好過我嗰陣
我有同佢講,但冇用,我又唔想逼佢

樓主你話你老公厭咗你嘅身體 我唔否認 因為人係貪新鮮 尤其男人你同佢起碼廿年婚姻 有少少厭倦冇新鮮感 我諗都係正常嘅 你有冇諗過改變下自己嘅形象係個外表譬如換過個新髮型 換個一啲你從來唔會咁樣著嘅打扮 只係話一個月有一次嗰啲 你有冇諗過喺嗰一次裏面 有乜特別唔同嘅嘢可以勾起你老公對你嘅熱情 仲有 喺平時相處嘅過程溝通說話嘅時候有冇諗過自己嘅語氣會唔會帶有命令式或者脾氣唔係咁好 自己嘅男人同佢 硬碰硬呀冇用 記住女人嘅專長係又情似水 以柔制剛 四兩撥千斤

分開訓耐左,溝通少左,感情會更淡,我都係咁,對佢好只係責任,但最後都變左分居

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]