• 瀏覽: 19,130
  • 回覆: 417
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 02:05 PM 發表

男人唔會老實回答我架,我問過佢,當然答案非常好聴,只找藉口,其實厭左我身體吧
其實佢好遷就我,但人冇完美,如果我逼佢,佢都會順從我的,但是我唔想逼佢 ...
唔好諗到甘差啦⋯⋯佢唔鐘意你房都唔會開啦⋯⋯

而且你又話佢仲好就你,關係都沒有好差喔!

佢會唔會怕夜尿問題嘈醒你啊!

熱賣及精選
引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2020-9-16 02:18 PM 發表

唔好諗到甘差啦⋯⋯佢唔鐘意你房都唔會開啦⋯⋯

而且你又話佢仲好就你,關係都沒有好差喔!

佢會唔會怕夜尿問題嘈醒你啊!
佢都話早返工,怕嘈醒我,又話床硬...好多藉口
関係暫時都ok , 但佢唔知我唔開心

引用:
原帖由 playerrrr 於 2020-9-16 02:17 PM 發表

想佢自動返房訓,睇你如何轉變自己。我係人夫已婚廿多年,應該知佢點諗
點改變自己,佢又點諗?請指教

妳哋兩個二十年都嚟咗,而家確因為呢啲真相嗌交,男人一般得去四十幾歲事業先開始上升,妳要支持。

首先你覺得佢有冇小三或外出偷食先。憑女人直覺應知一點點。如冇,之前同床時你有冇好多野講好多野問,阻住佢訓或睇手機?

大家都45,身體開始慢慢走下坡,所以小咗做功課係正常,平淡是福😎

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 02:38 PM 發表

關係ok 就好了⋯⋯50 幾去廁所真的多㗎,而且會有好多時睡不著,身體不是個個男人都好的,如果工作壓力大仲難熬啊!

不過分房睡如果不慣的話,你有無試過軟功下佢啊?話無佢係身旁睡不著啊甘呢⋯⋯

兩個人相處維繫感情是一個大學問,何況兩公婆。

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 12:01 PM 發表

佢話床太硬,所以自己訓沙發,都係藉囗
我當初同前夫分房瞓都係因為佢傷風傳染比我,佢好返都冇返入房瞓,一瞓就瞓左半年,之後個女讓間房比佢瞓,跟住就離埋婚,前前後後兩、三年

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 02:38 PM 發表

你有唔開心一定要同佢講,唔好估估下,如果大家仲係相愛就要解決,佢都仲有同你做,好過我嗰陣

無第三者就傾吓,婚姻之中都唔係只有性。
而家本地酒店咁平,咪兩公婆去爆吓房,搵D新意思。
如果係有第三者就難攪D,廿年婚姻好難敵得過出面嘅新鮮感。
利申:三十年感情輸比新鮮感,已分開。

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
日子耐左,係咁,分房睡,幾好,一個人睡,舒服。對自己自信D。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]