• 瀏覽: 19,082
  • 回覆: 417
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-15 03:14 AM 發表

傾左但冇用,佢用好多好聽的藉口説服我,我又唔想逼佢
你老公體能已向下,而你性慾就向上,加上對左29幾年,吾想搞你好正常,試下有件靚妹仔係你老公身邊就即刻龍精虎猛,除非你keep到自己超晒班,行出街仲好多男人望甘就吾同

熱賣及精選
引用:
原帖由 後天滴滴鼓手 於 2020-9-15 02:36 PM 發表

婚姻生活真嘅系平平淡淡才系真
同意,但是太平淡好似欠缺些什麼⋯⋯

引用:
原帖由 愛你愛到心痛 於 2020-9-15 11:02 AM 發表

感情需要經營,婚姻更需要藝術
藝術?太抽象了!不太明白

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
同Honey 傾下先...

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-15 03:14 發表

傾左但冇用,佢用好多好聽的藉口説服我,我又唔想逼佢
咁妳們搵社工幫忙

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
點解要分房睡?你細路好細個嗎?

我都結左婚20 幾年了!得閒係度傾下計啊!我都悶啊!

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2020-9-16 11:30 AM 發表

點解要分房睡?你細路好細個嗎?

我都結左婚20 幾年了!得閒係度傾下計啊!我都悶啊!
佢話床太硬,所以自己訓沙發,都係藉囗

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 12:01 PM 發表

佢話床太硬,所以自己訓沙發,都係藉囗
Hi 廁紙, 你好啊👋好野!有人傾下計開心啲㗎.......

下..... 床硬? 點解會甘應對..... 你地有嘈交嗎?

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2020-9-16 12:16 PM 發表

Hi 廁紙, 你好啊👋好野!有人傾下計開心啲㗎.......

下..... 床硬? 點解會甘應對..... 你地有嘈交嗎?
呢個係佢藉口,唔想同我一齊訓

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-16 12:34 PM 發表

呢個係佢藉口,唔想同我一齊訓
今年開始係甘?

你問過佢嗎?單方面甘諗可能誤會佢呢⋯⋯你第六感有沒有發覺異樣?

結婚耐好鬼悶!我明㗎...... 我有時都悶到嘔啊!

男人唔會老實回答我架,我問過佢,當然答案非常好聴,只找藉口,其實厭左我身體吧
其實佢好遷就我,但人冇完美,如果我逼佢,佢都會順從我的,但是我唔想逼佢

想佢自動返房訓,睇你如何轉變自己。我係人夫已婚廿多年,應該知佢點諗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]