• 瀏覽: 17,202
  • 回覆: 417
  • 追帖: 3
結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯

點解可能厭咗你身體?

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
你初戀就係你老公?

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-14 11:49 PM 發表

你初戀就係你老公?
唔係,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜純情的筍盤 於 2020-9-14 04:05 PM 發表

可以把你嘅想法和老公商量嘅啊
冇用,佢有好多excuse

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-14 03:39 PM 發表

點解可能厭咗你身體?
20年了...

對男人而言 欠缺新鮮感 的而且確會對性失去興趣 沒有良方妙藥 只有淡然面對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 11:54 PM 發表

20年了...
咁唔啱道理,你過咗20年佢都過咗20年一樣啫。

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-15 01:35 AM 發表

咁唔啱道理,你過咗20年佢都過咗20年一樣啫。
我唔係佢,亦唔知男人的想法,我都想知道點解

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-15 01:51 AM 發表

我唔係佢,亦唔知男人的想法,我都想知道點解
咁一齊相處咁耐,都知下佢啲脾氣性格掛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 14:48 發表

結婚超過20年了,同老公感情幾好,佢對我好遷就,只是我們也常小吵,但好快冇事,呢幾年佢可能厭左我身體啦,分房睡和一個月一次做功課,超愛工作,家庭事和小朋友大部份都係我處理,老實說對這種生活我不太喜歡,有時覺得好唔開心,但又改變唔到,現在感覺只有平淡無味⋯⋯ ...
有無同佢傾?

引用:
原帖由 即刻小廁紙 於 2020-9-14 02:48 PM 發表

學Macy Lin 練美施做HPV STD 性病 KOL! 👏🏽👏🏽👏🏽

引用:
原帖由 3882 於 2020-9-15 01:57 AM 發表

有無同佢傾?
傾左但冇用,佢用好多好聽的藉口説服我,我又唔想逼佢

引用:
原帖由 plc2013 於 2020-9-15 03:03 AM 發表

學Macy Lin 練美施做HPV STD 性病 KOL! 👏🏽👏🏽👏🏽
九唔搭八

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]