• 瀏覽: 3,075
  • 回覆: 30
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 夜純情的筍盤 於 2020-9-14 03:51 PM 發表

系唔系男人結婚後都唔太重視家庭生活?
應該係婚前你還可選擇,婚後你飛得去邊。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Barbiezz 於 2020-9-14 01:07 AM 發表

又唔打俾我,打電話又話忙,反映比佢,佢仲惡到死,好谷氣😤
你就一哭,二駡,三真上吊。

回覆 引用 TOP

我做緊野都唔鍾意我老婆打比我, 佢亦一樣, 除非好急屎, 否則都只會whatsapp
放工返屋企都見到啦, 有咩急得咁犀利?

一係新婚, 一係你冇野做

回覆 引用 TOP

多謝大家聽我呻下🤣老公氹番我😊😊冇事了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏貴重的美人 於 2020-9-14 08:46 PM 發表

生活中小事都會出現摩擦,好正常啦,放寬點心
都明白的,多謝你開解,所以上嚟訴苦抒發下冇事了

回覆 引用 TOP

開心啲,生活冇過唔去嘅坎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Barbiezz 於 2020-9-14 01:31 AM 發表

又係話做緊嘢囉,成日都係呢個理由嘅,雖然我都知佢好忙,但係講一個電話關心下都係2分鐘嘅事姐😭😭,點解有啲男人結咗婚就係唔關心老婆
有乜出奇?好多人都係咁,正常,你都好快慣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Barbiezz 於 2020-9-14 01:07 AM 發表

工作中, 請勿打擾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Barbiezz 於 2020-9-14 12:35 AM 發表

同老公嘈交
名校IT狗乳熊與咖喱鷄的故事一:話說名校條IT狗乳熊已婚,在學校日日媾女,好似中央空調不停放暖氣,近日𥄫中文青氣質AO咖喱雞,趁暑假唔多人日日二人匿埋𠵱泣,到人多口雜就不停WhatsApp,二人齊上齊落,晚上瞞住枕邊人與依人輸入中至凌晨兩三點,早上買定早餐餵飽咖喱鷄,放學嚟個二人同行。天惘恢恢,身邊IT人早就睇到二人眉來眼去,唔整IT狗轉移整冧佢嘅女。二人聞到氣味, 難掩愛火,實行你上我落,你前腳鬆人,我後腳會合。遲早家破人亡,搞AO搞到上A1, IT狗玩完之日不遠已。故事待續...

回覆 引用 TOP

炒左佢,又出去搵個SL先...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Barbiezz 於 2020-9-14 01:31 AM 發表

又係話做緊嘢囉,成日都係呢個理由嘅,雖然我都知佢好忙,但係講一個電話關心下都係2分鐘嘅事姐😭😭,點解有啲男人結咗婚就係唔關心老婆
因為唔似你食飽咁得閒

回覆 引用 TOP

引用:

你打比我,出埋黎都得,講咩今晚慢慢傾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]