• 瀏覽: 13,331
  • 回覆: 108
每個人得想法補同。思想補一樣

引用:
原帖由 ookkman 於 14-9-2020 04:14 PM 發表

除非男對女超級鐘意
除非個女仔條件好好,靚女,好索,有學歷,有錢,社會地位。

男人急住娶條女😂

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020/9/14 04:28 發表

不急結婚 ? 咁拍拖不是想結婚嗎?
眯傻啦, 男人話唔結婚, 只係因為未搵到佢認為適合做老婆的女人姐. 始終女朋友和老婆係兩回事, 兩者標準唔同既.
當一個男人遇上一個令佢可以定下心, 覺得適合做老婆過人世的女人時, 即刻結啦.

依家的王子,諗結婚後生活差過未結,就不選擇結婚了

結婚同婚後支出壓力大令唔少男仕卻步

男女相處,結婚係由高處回落既轉折點

唔通妳同女人啱啱見第野妳就問人哋結婚嗎?唔識,唔熟點可能結婚,唔好將結婚想咁簡單

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-14 12:28 AM 發表

男人同女人一齊只為出野 唔係女人諗咩愛情 咩一生一世

引用:
原帖由 價值 於 2020-9-17 01:27 AM 發表

男人同女人一齊只為出野 唔係女人諗咩愛情 咩一生一世
出咩 有咁膚淺嗎  
出野就可以滿足一生?

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-17 10:43 AM 發表

出咩 有咁膚淺嗎  
出野就可以滿足一生?
對 只為排洩出精子

咁只要有個女人不拒絕
不是差到不行 都照出佢?
不會等一個喜歡女人而出

No

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-14 12:28 AM 發表

不結婚 也不拍拖

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-16 12:03 PM 發表

是 問題男好快想攪 追都沒追追
手沒拖
一來識左幾天
就動手腳 咁呢點是否想攪野定有意思 但最後對方找到女朋友 我周佢是普通朋友都不似 有時聯繫
應該係話現在嘅男女關係太easy come easy go,幾日就床上見,拍拖拍得一頭半個月,就覺得悶,就分開再搵過其他人去熱戀,咁只會係無限輪迴,最終對愛情失去信心,也大大減低想結婚的念頭。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]