• 瀏覽: 8,798
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
有一位sp,一年了
他裝單身,堅稱自己單身不願意戀愛
我係第一次嘗試這種關係
我鍾意左他 他自己也知 一直為了性 裝傻
我好討厭他 我delete左他好多次
拒又時不時add返我 我又對拒有感覺
忍不住見拒 每次我都好痛苦
後來我先知 拒有女兒 快兩歲

拒又話自己係單親daddy 總知全身大話

後來終於承認有家庭 但話冇結婚 只係有女朋友

我好憎拒 好想報復 我知拒住邊
我要不要將聊天紀錄掛號信寄去他家。
但我又覺得會太傷害他老婆吧?還有他女兒。
拒真係好賤。

你一早有懷疑先會查佢,明知又唔捨得斷,就係你攞來,要走就走,唔應該搞人老婆

引用:
原帖由 巴士扁扁的花貓 於 2020-9-14 12:27 AM 發表

你一早有懷疑先會查佢,明知又唔捨得斷,就係你攞來,要走就走,唔應該搞人老婆
咁又岩 傷害他老婆 我都覺得良心不安,但我好憎拒。

回覆 引用 TOP

咁開頭大家係咪講好左係SP關係先? 還是發展情侶關係先?
聽你講佢一早表明唔談戀愛, 咁即係同你只係發展純性關係啦. 佢單身與否是否影響你決定選擇佢作為你既SP?

引用:
原帖由 GX225 於 2020-9-14 02:42 AM 發表

咁開頭大家係咪講好左係SP關係先? 還是發展情侶關係先?
聽你講佢一早表明唔談戀愛, 咁即係同你只係發展純性關係啦. 佢單身與否是否影響你決定選擇佢作為你既SP? ...
我反覆問拒是否單身 拒都否認 我講過我不接受SP有家庭 所以他欺騙我

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-14 02:46 AM 發表

我反覆問拒是否單身 拒都否認 我講過我不接受SP有家庭 所以他欺騙我
咁既話, 佢做初一, 你做十五, 都唔過份.
可能仲幫到佢成功變成單身男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-14 02:46 AM 發表

但老婆和女兒是很無辜的

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-14 02:50 AM 發表

但老婆和女兒是很無辜的
佢老婆知道之後, 如何選擇係佢自己決定.
其實唔一定會離婚架.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-13 10:57 PM 發表

有一位sp,一年了
我係第一次嘗試這種關係

我要不要將聊天紀 ...
咪飛左佢囉⋯⋯但係其他咪一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-13 10:57 PM 發表

有一位sp,一年了
我係第一次嘗試這種關係

我要不要將聊天紀 ...
甘你係單身定有家庭?

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-14 09:45 AM 發表

甘你係單身定有家庭?
單身

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-14 10:09 AM 發表

單身
甘sp招呼得你舒吾舒服先

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-9-14 10:10 AM 發表

甘sp招呼得你舒吾舒服先
不需要回答你,自重

引用:
原帖由 旺季奇樓主 於 2020-9-14 10:13 AM 發表

不需要回答你,自重
師妹 我係諗住叫你調節一下自己對佢既心態 明未

回覆 引用 TOP

唔識玩SP就唔好學人玩啦……

提示:支持鍵盤翻頁左 右