• 瀏覽: 3,083
  • 回覆: 50
我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
肯比你摸jj 你又比佢摸jj 大家互摸

你同哥哥一齊趴喺度,睇吓佢點揀

學領盜人69互含

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-9-13 07:46 PM 發表

哥哥話驚我俾人騙
叫佢拎個心俾你睇下😂

附件

images (12).jpeg(7.4 KB)

2020-9-13 08:21 PM

images (12).jpeg

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-9-13 07:46 PM 發表

哥哥話驚我俾人騙
愛如果分等級既話。。。首先你要搵到個男仔最愛係D咩。。。然後進行pk。。。一係有佢一係有你。。。睇下點揀就知係咪愛你

互含就知

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2020-9-13 08:32 PM 發表

愛如果分等級既話。。。首先你要搵到個男仔最愛係D咩。。。然後進行pk。。。一係有佢一係有你。。。睇下點揀就知係咪愛你
PK?
華山論劍😱

Assume 樓主是個靚女,話你就黎嫁有錢仔,然後細心哋睇下佢既反應,如果佢完全無黎緊張,又唔chur, 又唔眼濕濕,咁即係可以疊埋心水嫁第二個。

引用:
原帖由 鄉貢仁 於 2020-9-13 08:51 PM 發表

話你就黎嫁有錢仔,然後細心哋睇下佢既反應,如果佢完全無黎緊張,又唔chur,  又唔眼濕濕,咁即係可以疊埋心水嫁第二個。
眼濕濕定鹹濕濕?🙄

引用:

哥哥話驚我俾人騙
你同佢講頭先無著褲瞓覺,發現有隻小強鑽咗入你粒菊花度,佢聽到後如果肯用個咀啜番隻小強岀嚟,為你解困,咁就代表佢係真心愛你㗎喇!!

你扯旗嗰陣 佢無扯 咁就係

點先知討論區膠人係男係女?
網友話驚我比人妖呃!😓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]