• 瀏覽: 2,226
  • 回覆: 31
原先諗住去脫毛,點知美容院先岩岩開番冇耐,我諗住抓住夏天的尾巴,快D去做脫毛,大家有冇介紹?

自己用脫毛膏脫的

我去開B記脫, d staff幾細心,
有D毛毛未剃晒都幫手剃,又會搽cream

A記脫毛好,老店有保障,我全身都係佢到脫,而家脫毛平過早年好多😪

回覆 引用 TOP

銅鑼灣有一間 好好 跟到足

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2020-9-11 03:19 PM 發表

原先諗住去脫毛,點知美容院先岩岩開番冇耐,我諗住抓住夏天的尾巴,快D去做脫毛,大家有冇介紹?
我脫嗰間而家半價🤯好嬲,我比貴左😂

引用:
原帖由 天天加加速更新 於 2020-9-13 08:38 PM 發表

我脫嗰間而家半價🤯好嬲,我比貴左😂
脫毛同十年前比差唔多90%off 十年前要脫全身講緊十萬八萬,而家全身脫哂都係萬幾兩萬搞掂

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-9-13 10:40 PM 發表

脫毛同十年前比差唔多90%off 十年前要脫全身講緊十萬八萬,而家全身脫哂都係萬幾兩萬搞掂
係啊😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貝安娜v_v 於 2020-9-11 03:19 PM 發表

我係L記脫開,記得呢間有折,脫左第二、三次已經少左好多毛,都可以試下

我係Bare脫開,做full bikini
依家有學生半價優惠
不過我覺得價錢都唔平
雖然真係唔平 但係無痛係真嘅
唔hard sell
多打手我諗係因為推薦成功有積分
啲積分可以用返黎做療程

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站忠心的達人 於 2020-9-11 04:04 PM 發表

自己用脫毛膏脫的
用脫毛膏好傷皮膚,唔好諗住再用啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siting 於 2020-9-11 06:42 PM 發表

我去開B記脫, d staff幾細心,
有D毛毛未剃晒都幫手剃,又會搽cream
網上好多人講B字頭呢間好hard sell喎

引用:
原帖由 0小茉莉花0 於 2020-9-15 11:17 AM 發表

我係L記脫開,記得呢間有折,脫左第二、三次已經少左好多毛,都可以試下
L記有幾多折?我想脫左underarm先,唔知幾多錢

我一直用脫毛膏

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]