• 瀏覽: 3,683
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
如果做到好朋友會仲fd過女仔朋友

熱賣及精選
呢個當然啦,起碼唔會有異性無人性先啦。

根據世界異性會統計調查,適齡異性能成好友而冇性愛成份,機會率是千萬分之一。

妳有幾多個男性朋友係唔想同妳有性關係的?

做炮友仲好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陰陽眼 於 2020-9-11 03:02 AM 發表

呢個當然啦,起碼唔會有異性無人性先啦。
嗯。。同男做fd都唔錯感覺都幾有風度

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-11 08:00 AM 發表

根據世界異性會統計調查,適齡異性能成好友而冇性愛成份,基會率是千萬分之一。
係咪統計錯咗呀

引用:
原帖由 silly__marso 於 2020-9-11 08:43 AM 發表

妳有幾多個男性朋友係唔想同妳有性關係的?
男性朋友唔多但冇人想搞我喔
你又知個個都想搞你??

引用:
原帖由 黑人憎 於 2020-9-11 02:25 AM 發表

如果做到好朋友會仲fd過女仔朋友
「如果」....鬼唔知咩

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-11 08:00 AM 發表

根據世界異性會統計調查,適齡異性能成好友而冇性愛成份,基會率是千萬分之一。
咁又無千萬分之一咁少呀嘛,樣衰啲嘅男或者女,應該好大機會無性愛

引用:
原帖由 黑人憎 於 2020-9-11 09:03 PM 發表

嗯。。同男做fd都唔錯感覺都幾有風度
但係如果佢地有目的,你就會覺得嗰啲風度都只係為咗某啲著數

引用:
原帖由 健三跟禮 於 2020-9-11 09:32 PM 發表

我覺得個機率係完全錯嘅,唔係係異性就要中意卦
咁咪係囉,咁耐以嚟身邊有幾多個女仔鍾意得落先得架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]