• 瀏覽: 25,443
  • 回覆: 223
  • 追帖: 3
喺中討一出大陸二字只能哀嘆你死鳩梗,除非係自己人無間自製互動屌港 post 就恕我多事,圍屌再 block me 啦! 否則真誠敬告喺現實生活中求教親朋或社工柒就啦

回覆 引用 TOP

帶埋老豆去外國,唔俾佢哋再見or
幫佢收好樓契話驚老豆整唔見

如果佢哋暗中結埋婚, 你就真係咩都冇喇🙃

回覆 引用 TOP

大學生寫作水平,我睇咗一半

回覆 引用 TOP

沒圖沒真相啊,你老竇都犀利,70幾歲仲可以搞兩個

引用:
原帖由 嘟嘟人類 於 2020-9-11 12:35 PM 發表

不算是,我現在連18歲都冇所以先驚
即係你老竇系50幾歲先生你,都係你老竇鹹濕先生咗你咋,你應該多謝你老竇,玩兩個女人仲可以俾你出國讀書

回覆 引用 TOP

又唔係使你嘅錢,你冇權過問,其實老豆開心最重要,你太自私

回覆 引用 TOP

樓主:
你喺香討問人,無人識答你同幫到你。
唯一係當面同爸爸講,好多謝佢曾照
顧媽咪同養大你,你唔知點代表媽媽
同你本人去回報爸爸。你話只有用
心讀書希望將來可搵多D錢,俾爸爸
過好嘅晚年生活。亦希望爸爸身體
壯健,開心過日子,等你學成歸來可以
冋報。你話一家人先係親,割肉不離
皮,有血有肉相連。而過路嘅只係萍
水相逢,唔係長久可信。你話自己係
女兒,唔敢無禮貎對爸爸,亦要尊敬爸
爸,但都希望爸爸好好保管財物,年紀
大同老咗,失去就再搵唔番啦!所以希
望爸爸唔好隨便相信外人噢。
我亦祝福樓主你事事如意,生活愉快。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 twf888 於 2020-9-15 11:51 AM 發表

通常阿伯無老婆,實比女人呃錢,d錢係你老豆嘅無計,你期望佢,老咗唔洗你養好過啦!重想分身家
好仔不論爺田地 你老爸都是地球人 有人送上門 好過出去叫咯咯啦!如果你老豆無腦 點會養到你大 你比心機在港讀書吧!千萬不要去外國讀 在港讀吾到書先出去外國讀 騙取文憑多

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心Cute魚蝦 於 2020-9-15 12:18 PM 發表

樓主,唔好亂出貼抹黑大陸人
同意。不是所有大陸女人都是貪錢,但現實的確有很多大陸女人是這樣

引用:
原帖由 4player 於 2020-9-14 08:26 AM 發表

你都睇到你老豆啲訊息為何不代佢回覆:幾時還錢?

你老豆70而你仲未夠18,呢個組合....隨時你老豆話你聽你有兩個細佬要照顧!
可能系佢親家姐,佢分分鐘系野的

回覆 引用 TOP

叫你老豆過晒d錢同樓比你先囉,到時2個女人自動消失

一個七十多歲踫到年青的大媽,一定乜都俾哂佢!您只能去田土廳查吓間屋加左大媽個未,第二您要多問候老父,常常打電話問候,常常買東西給父親,例如冬天寒天之類,常帶老父去上茶樓吃點心,要常常做,畢竟骨肉相連他會感動!人心是肉做的呀!在適當時刻對老父哭訴,:如今母己去,不希望失去父親,因身體流著父親的血,更擔憂父去後人海茫茫無處容身!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嘟嘟人類 於 2020-9-11 11:16 AM 發表

有關係咩
世伯70都仲起雙飛!👍👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桃谷繪里香 於 2020-9-15 12:52 PM 發表

叫你老豆過晒d錢同樓比你先囉,到時2個女人自動消失
咁咪等於唔俾佢老豆叫雞,留返d錢比個仔第日叫雞,咁佢老豆真係慘!😂
分分鐘佢老豆同佢講,層樓係留比兩個細媽同佢兩個細佬架!(陀住)😂

回覆 引用 TOP

你老豆咸濕,無辦法,除非界咗佢
多點為自己將來打算吧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]