• 瀏覽: 1,168
  • 回覆: 18
有種感覺,有種情感只適合放在心裏,不該表達,不該說出口。什至為避免被對方發現,只能夠用冷漠既表情去掩蓋一切。

回覆 引用 TOP

基路難行

回覆 引用 TOP

冷漠是每個人面對世界外殼,是一種本能。

回覆 引用 TOP

如果一段好嘅感情你唔去爭取,將佢放喺心裡咁咪冇機會囉。

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-11 05:28 PM 發表

如果一段好嘅感情你唔去爭取,將佢放喺心裡咁咪冇機會囉。
可能係不應該爭取既感情呢,例如對方已有老公或老婆

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-9-12 01:16 AM 發表

可能係不應該爭取既感情呢,例如對方已有老公或老婆
有老公老婆,就肯定唔好介入去別人嘅家庭啦。

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-12 01:44 AM 發表

有老公老婆,就肯定唔好介入去別人嘅家庭啦。
其實係,對方有老公或老婆既,咪搵過第二個單身既囉,每人都係搵一個既另一半者,點解偏要鍾個頭落去個已婚既度

............................節錄自<馬路英雄>
引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-9-12 02:45 AM 發表

其實係,對方有老公或老婆既,咪搵過第二個單身既囉,每人都係搵一個既另一半者,點解偏要鍾個頭落去個已婚既度
就算好鍾意我都唔會咁做,拆散人家庭做咩呢?

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-12 12:55 PM 發表

就算好鍾意我都唔會咁做,拆散人家庭做咩呢?
之所以會咁做既人,就係自己鍾意大於一切,覺2得唔需要理會其他人包4括對方家庭,滿足情感咩都唔使顧,其實又唔係得返一個available,咪搵過個背景清白既再培養感情囉

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-9-12 01:57 PM 發表

之所以會咁做既人,就係自己鍾意大於一切,覺2得唔需要理會其他人包4括對方家庭,滿足情感咩都唔使顧,其實又唔係得返一個available,咪搵過個背景清白既再培養感情囉 ...
係呀,同你諗法有啲相同

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-12 02:12 PM 發表

係呀,同你諗法有啲相同
咁又只係得個唸字同得個噏字者,現實無人吼的🤣

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-9-12 02:39 PM 發表

咁又只係得個唸字同得個噏字者,現實無人吼的🤣
我自己嘅睇法同諗法係咁,唔需要別人吼同認同

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-12 06:57 PM 發表

我自己嘅睇法同諗法係咁,唔需要別人吼同認同
我講我無人吼乍,你咁有自信點會無人吼呢

引用:
原帖由 gpoint2 於 2020-9-13 10:36 PM 發表

我講我無人吼乍,你咁有自信點會無人吼呢
你咁識諗點會冇人吼,只係你未睇得上眼唔要啫。

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-14 02:54 AM 發表

你咁識諗點會冇人吼,只係你未睇得上眼唔要啫。
能夠搵到另一半係好難得,若然有人吼既好好捉緊多加珍惜至真,點會睇唔上眼呢,係都係人地睇我唔上眼者,好似你咁有自信就可以慢慢睇者

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]