• 瀏覽: 3,117
  • 回覆: 30
和男友一起四年, 斷斷續續都有發現佢搵返以前的前度, 但沒有證據佢哋出過嚟 所以好多時嬲完佢氹番我就無事了。

最近又佢哋有聯絡 還有出了來 幾次, 還在訊息中很多曖昧的說話 ,我和男友講我知道了, 我話分手 , 甚至離家。

結果男友都是氹返我 還說真的不會再搵 ,是的之前是放不低前度, 但經過我今次離家一天後, 佢話真的唔會再搵冇得放唔低。 又叫我畀時間佢 證明 佢對我的心。

最終我們繼續一齊, 但我很多時都忍唔住會串佢。
我自己 每一日亦都會 不停無限loop 想佢和她的事。
一時一樣 諗嚟諗去。 會諗佢哋 又有冇聯絡? 幾時再約出嚟? 仲有冇瞞住我什麼??

原諒原來真不容易, 放下也是很大的學問。

不知道各位有冇遇過這些事可以分享下呢??

引用:
原帖由 小小心的人 於 2020-9-10 06:34 PM 發表

和男友一起四年, 斷斷續續都有發現佢搵返以前的前度, 但沒有證據佢哋出過嚟 所以好多時嬲完佢氹番我就無事了。

最近又佢哋有聯絡 還有出了來 幾次, 還在訊息中很多曖昧的說話 ,我和男友講我知道了, 我話分手 , 甚至離家。

結果男友都是氹返我 還說真的不會再搵 ,是的之前是放不低前度, 但經過我今次離家一天後, 佢話真的唔會再搵冇得放唔低。 又叫我畀時間佢 證明 佢對我的心。

最終我們繼續 ...
如果再騙多你一次就分手啦如果男人講得出做唔到,都不會有將來。你男友仲有少少中意前度,如果前度同你男友又一齊番,你男友會飛你嗎? 比啲時間佢,看看有冇改善

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!
引用:
原帖由 小小心的人 於 2020-9-10 06:34 PM 發表

最終我們繼續 ...
一個願打,一個願挨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-10 07:17 PM 發表

如果再騙多你一次就分手啦如果男人講得出做唔到,都不會有將來。你男友仲有少少中意前度,如果前度同你男友又一齊番,你男友會飛你嗎? 比啲時間佢,看看有冇改善 ...
謝謝意見,,佢就係話不會和佢一起,純粹想揾下佢,如果我要走就不會留or一早飛左我,,不過我預左佢係會繼續揾,唯有自己放輕

引用:
原帖由 小小心的人 於 2020-9-10 09:08 PM 發表

謝謝意見,,佢就係話不會和佢一起,純粹想搵下佢,如果我要走就不會留or一早飛左我,,不過我預左佢係會繼續搵,唯有自己放輕
你看看佢緊唔緊張你,比佢做普通朋友都OK

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜純情的筍盤 於 2020-9-11 11:12 AM 發表

只想告訴你,如果原諒了佢,呢才系佢嘅開始
謝謝,明白你意思

回覆 引用 TOP

引用:

最終我們繼續 ...
同居中?
你不如先返自己家各自生活,看看情況如何

引用:
原帖由 小小心的人 於 2020-9-10 09:08 PM 發表

謝謝意見,,佢就係話不會和佢一起,純粹想搵下佢,如果我要走就不會留or一早飛左我,,不過我預左佢係會繼續搵,唯有自己放輕
佢好似藕斷絲連斷唔到

引用:
原帖由 mickeychan007 於 2020-9-11 12:59 PM 發表

同居中?
你不如先返自己家各自生活,看看情況如何
是的,同居中,我 離家出走一日後本來都想回家, (但當藉口又好捨不得又好), 因屋企人身體不舒服絕症不想回去使佢擔心 , 我有定個期限給自己,他朝家人好番或 歸天堂,我就睇自己當時想法,搬回去還是留

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-11 01:05 PM 發表

佢好似藕斷絲連斷唔到
係, 四年斷續搵,, 之前 唔知道有冇出過嚟都算, 今次知道出咗嚟幾次, 甚至原來一年前話冇出過呢唔小心爆響口出咗嚟,, 所以而家每日好似精神病咁 諗嚟諗去, 佢哋的事

引用:
原帖由 小小心的人 於 2020-9-11 01:39 PM 發表

係, 四年斷續搵,, 之前 唔知道有冇出過嚟都算, 今次知道出咗嚟幾次, 甚至原來一年前話冇出過呢唔小心爆響口出咗嚟,, 所以而家每日好似精神病咁 諗嚟諗去, 佢哋的事 ...
始終都拖住條尾巴,唔會精神病咁嚴重掛嚇驚人啦。

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-11 01:41 PM 發表

始終都拖住條尾巴,唔會精神病咁嚴重掛嚇驚人啦。
係,誇張左,不好意思😆,不過就真係成日諗囉

引用:
原帖由 小小心的人 於 2020-9-11 01:48 PM 發表

係,誇張左,不好意思😆,不過就真係成日諗囉
唔好諗佢咁多,係驚諗諗埋埋屈到病。

引用:
原帖由 1802esme 於 2020-9-11 01:49 PM 發表

唔好諗佢咁多,係驚諗諗埋埋屈到病。
謝謝你呀,知道,我都怕屈到病。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]