• 瀏覽: 1,483
  • 回覆: 13
被分手, 然後開始現我晒無朋友, 成個月最多都係成功約到一個兩出一兩日

我又無挽開social media, 又無咩興趣, 我想擴大圈子 但真係唔知點算....

熱賣及精選
引用:
原帖由 newday99 於 2020-9-10 02:27 PM 發表

上星期被分手, 然後開始現我晒無朋友, 成個九月最多都係成功約到一個兩出一兩日, whatsapp可以日日無msg

我又無挽開social media, 又無咩興趣, 我想擴大圈子 但真係唔知點算.... ...
建議樓主去參加義工,義工運動網大把義工比你揀,可以認識多啲朋友仔加油

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!
引用:
原帖由 newday99 於 2020-9-10 02:27 PM 發表

上星期被分手, 然後開始現我晒無朋友, 成個九月最多都係成功約到一個兩出一兩日, whatsapp可以日日無msg

我又無挽開social media, 又無咩興趣, 我想擴大圈子 但真係唔知點算.... ...
去書局買啲興趣書睇。
我初分手時感到迷茫,都係上來論壇玄版問命,慢慢識到好多玄友,幾個變成好友。

去教會,包你識到新朋友。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
去旅行啦!😁

引用:
原帖由 異域遇到了心事 於 2020-9-11 11:43 AM 發表

去旅行啦!😁
現在仲未去得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newday99 於 2020-9-10 14:27 發表

咁呢個係你同你前度的生活模式搞出來
睇怕你都係拍拖果陣唔理朋友,個世界得你兩個就夠果種人

這只是你所作的業🤣🤣🤣🤣🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

除非有共同嗜好,如果唔係朋友都唔會成日見,取代唔到另一半

回覆 引用 TOP

[quote]原帖由 newday99 於 2020-9-10 02:27 PM 發表

我又無挽開social media, 又無咩興趣, 我想擴大圈子 但真係唔知點算.... ... [/quote

未於抵一段戀情一定有呢種感覺。我都系。

回覆 引用 TOP

一個人都可以生活得好好

回覆 引用 TOP

你係男定女呀

回覆 引用 TOP

你自己既選擇,抵死

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]