• 瀏覽: 8,370
  • 回覆: 134
引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-10-27 06:17 AM 發表

通常都鍾意靚仔,只係每個人審美觀不同,對靚仔嘅定義都有分別啫,即係以前啲人講,要合眼緣。
合眼緣咪即係靚仔
你會唔會對林雪合眼緣?

引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-27 08:52 AM 發表

電影, 賽車手, 建立車隊?
暈咗,
你確定不是離地?
比喻聯想到點樣浪漫啫,唔浪漫嘅人,係冇咩聯想力。
建立車隊都係舉例,冇人話司機一定搵得少,call車車隊咪係市場上有大量需求嘅成功例子,行行都有成功人士。咁樣好離地咩?就係人哋唔覺得離地,先會做到成功建立車隊,做到有聲有色嘅公司,你覺得離地係因為你諗唔到點樣可以由一個司機建立到車隊公司,呢個係分別。離地唔係用喺呢啲情況。

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-10-27 02:44 PM 發表

眼見10條港女有11條都唔貪錢
呢度d師兄話港女貪錢其實未溝過女
港女係唔係10個11個都唔貪錢又唔敢講,但揀另一半唔係睇錢咁重要嘅真係佔大多數,唔通人哋覺得對方思想觀念好唔夾又吓吓指出嚟咩。
佢哋應該搵唔到真正問題嘅原因,就推落港女貪錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-10-27 03:54 PM 發表

合眼緣咪即係靚仔
你會唔會對林雪合眼緣?
係㗎,但係每個人對靚仔嘅定義有分別,即係A覺得靚仔,可能B同C唔一定覺得靚仔,呢啲咪合眼緣囉。咁當然大部分人都覺得靚仔嘅,就真係超級靚仔,但有好多人只要合眼緣,都唔一定要搵個超級靚仔。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-10-27 04:05 PM 發表

比喻聯想到點樣浪漫啫,唔浪漫嘅人,係冇咩聯想力。
建立車隊都係舉例,冇人話司機一定搵得少,call車車隊咪係市場上有大量需求嘅成功例子,行行都有成功人士。咁樣好離地咩?就係人哋唔覺得離地,先會做到成功建立車隊,做到有聲有色嘅公司,你覺得離地係因為你諗唔到點樣可以由一個司機建立到車隊公司,呢個係分別。離地唔係用喺呢啲情況。
我估你未到25歲,
年輕就是好, 夢想滿天飛😊
雖然不切實際,
但活力四射😂

笑死
引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-27 04:24 PM 發表

我估你未到25歲,
年輕就是好, 夢想滿天飛😊
雖然不切實際,
但活力四射😂
唔覺不切實際,以前電話由有線變無線手提電話,又可以face time,呢啲未做到之前,思想離唔離地?
司機做到有車隊,其實可睇到,清晰好多,咁樣好實際,點會不切實際?只不過有冇咁嘅智慧、能力、人力物力等等去實行。
只要諗到可能有咩方法去實行,step by step,唔會係不切實際嘅事。如果講不設實際,未有飛機時發明飛機嘅兄弟,同研發智能電話嘅人喺當時產品乜都未建立嘅時候,人哋睇落更加不設實際啦,現今有邊個講返佢哋會用不設實際呢個詞語?

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-10-27 04:33 PM 發表

唔覺不切實際,以前電話由有線變無線手提電話,又可以face time,呢啲未做到之前,思想離唔離地?
司機做到有車隊,其實可睇到,清晰好多,咁樣好實際,點會不切實際?只不過有冇咁嘅智慧、能力、人力物力等等去實行。
只要諗到可能有咩方法去實行,step by step,唔會係不切實際嘅事。如果講不設實際,未有飛機時發明飛機嘅兄弟,同研發智能電話嘅人喺當時產品乜都未建立嘅時候,人哋睇落更加不設 ...
我現在估你未到20歲😀

笑死
引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-27 04:47 PM 發表

我現在估你未到20歲😀
你就未到20歲🙄

引用:
原帖由 被隔離的小星星 於 2020-10-27 05:20 PM 發表

你就未到20歲🙄
好感動啊,
你的字數竟然少過我😰😂

笑死

回覆 引用 TOP

唔係睇身家或家底先咩?

回覆 引用 TOP

你的安全感,应该来自于每天在变好的皮肤,体重计上你想保持住的那个体重,银行卡里足够的余额
女人不僅鍾意靚仔,關鍵系睇靚仔有冇錢🤭

回覆 引用 TOP

高大 有錢 靚仔...邊個唔鐘意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 努力成效 於 2020-9-9 10:36 PM 發表

身邊好多女仔成日討論靚仔,大家覺得呢?
正常。。。但係一般女生係唔會主動溝靚仔。。。

原因在於男生只得個樣,無名氣就唔會引到女生主動追。

好現實。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]