• 瀏覽: 1,785
  • 回覆: 19
今日先知佢係新來港人士
但佢入職表係未婚
原來係細細個跟合個50歲香港男人結婚
個老公重要出去偷食
最後先離婚
我下午好直接咁同佢講,(講笑咁講)
如果當初識到我既話,我一定會好好咁珍惜你
見到,佢好開心
但我知我無可能(1.知佢有一個好壞既男朋友)
第2.我知我無能力向佢表白

熱賣及精選
引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2020-9-9 10:32 PM 發表

今日先知佢係新來港人士
但佢入職表係未婚
個老公重要出去偷食
最後先離婚
見到,佢好開心
第2.我知我無能力向佢表白 ...
咩原因令你冇能力向佢表白?

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!
引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 10:51 PM 發表

咩原因令你冇能力向佢表白?
如果問我重介唔介意係#處# 我可能都會話唔介意
但其他野我真係可能會介意
加上外表唔太好 怕 趁佢唔起

引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2020-9-9 11:33 PM 發表

如果問我重介唔介意係#處# 我可能都會話唔介意
但其他野我真係可能會介意
加上外表唔太好 怕 趁佢唔起
先做朋友慢慢了解,人地常不回覆可以放棄,當比機會自己,看看你想唔想,樓主自己決定

有咩襯唔起,人地50歲呀叔都嫁過

照樓主言語,應該係情場初哥~~目標應該幾靚,相信好難溝到~~

引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2020-9-9 10:32 PM 發表

今日先知佢係新來港人士
但佢入職表係未婚
個老公重要出去偷食
最後先離婚
見到,佢好開心
第2.我知我無能力向佢表白 ...
我覺得中意仲系要勤力下,萬一掂了呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個不安的石頭 於 2020-9-10 12:38 AM 發表

50歲呀叔都嫁過
聽到e件事後唔知點解個心好難受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 11:59 PM 發表

先做朋友慢慢了解,人地常不回覆可以放棄,當比機會自己,看看你想唔想,樓主自己決定
其實身為上司既我都成日有意無意都行去佢身邊 但一開口 就只係 有兩個情況
第一 就係有意 無意地 流哂口,口窒窒
再唔係 就第二樣嘢 就講嘢九唔搭八 連自己都知道

引用:
原帖由 傷心吐露港 於 2020-9-10 11:34 AM 發表

照樓主言語,應該係情場初哥~~目標應該勁靚,相信好難溝到~~
我見身邊 嘅男同事 基本上 八至九成都係 不停 咁樣撩佢 搵佢 幫佢做嘢 當中 有啲 條件係唔錯嘅 亦都有啲阿叔阿伯
佢哋會一齊食飯 一齊返工 甚至一齊坐的士收工 大約有八個人

回覆 引用 TOP

表白啊,中意就去追啊,磨磨嘰嘰嘅!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2020-9-10 02:29 PM 發表

其實身為上司既我都成日有意無意都行去佢身邊 但一開口 就只係 有兩個情況
第一 就係有意 無意地 流哂口,口窒窒
再唔係 就第二樣嘢 就講嘢九唔搭八 連自己都知道 ...
因為太緊張導致?平時同男性朋友又會唔會咁樣?要改變下自己?

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-10 05:39 PM 發表

因為太緊張導致?平時同男性朋友又會唔會咁樣?要改變下自己?
機本上係唔會 叫佢做野
都唔會好肯正常

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]