• 瀏覽: 14,083
  • 回覆: 245
  • 追帖: 5
咁成熟內向型男仕,又有冇女仕識欣賞?

其實內向有乜問題?佢哋成日識得返屋企,大大減少偷食嘅機會啦,係咪?

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-9 04:53 PM 發表

總之內向 我不會欣賞

有銭D女連阿伯都鍾意

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-9 04:53 PM 發表

你呢個問題,就等如問…

有一嚿💩和一嚿朱古力蛋糕喺你面前,點解你唔欣賞嚿💩,硬係要攞嚿蛋糕嚟食…

…一九樣!!

引用:

因為可能內向的人缺乏做壞人的基因

因為系內向得唔夠極致。西門吹雪都內向。偉仔又內向。金城武又內向。但佢地內向得哩有深度。普通人系悶。

宅男

回覆 引用 TOP

男人語言能力不及女人, 男人內向正常不過。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。
打個丁射番督就唔會有你諗咁檸多野架喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-9 06:14 PM 發表

因為系內向得唔夠極致。西門吹雪都內向。偉仔又內向。金城武又內向。但佢地內向得哩有深度。普通人系悶。
係內向得唔夠靚仔啫

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-9 06:14 PM 發表

悶得個人整體夠深度,你點睇?

你嗰啲係膠度,唔係叫深度呀…大佬~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomhung1016 於 2020-9-9 07:06 PM 發表

係內向得唔夠靚仔啫
內向同外向系都有人喜歡。例如外向既馮瑩瑩。就不一定好多人喜歡。太外叫八婆。太內就悶蛋

回覆 引用 TOP

日日同住塊牆一齊,你唔悶架

世界究竟什麼時候變得如此扭曲

子非魚 焉知魚之樂

這世上沒有東西比免費更貴

不經一番寒徹骨 那得梅花撲鼻香

the past is in the past

the more you give, the more you get

回覆 引用 TOP

引用:

其實內向有乜問題?佢哋成日識得返屋企,大大減少偷食嘅機會啦,係咪?
內向男人比人印象太悶又被動一隻手拍唔響

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]