• 瀏覽: 1,935
  • 回覆: 21
發現搽幾貴嘅精華都好,紋出咗都係呃唔到人,好似好難搣咁,唉真係冇得唔認老了…

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2020-9-8 05:14 PM 發表

發現搽幾貴嘅精華都好,紋出咗都係呃唔到人,好似好難搣咁,唉真係冇得唔認老了…
由我眼紋個時用精華就已經知唔work啦
最後都係要去到做laser先可以改善得到呀

無架,啲皺紋出晒嚟之後就冇得話用查嘢嚟救得翻啦…
除非你話拉提機嗰啲

搽野真係冇用.....最多減慢變得嚴重
D錢留返一年做一次大機成塊面提拉返仲好

引用:
原帖由 kokobb2 於 9-9-2020 02:36 PM 發表

由我眼紋個時用精華就已經知唔work啦
最後都係要去到做laser先可以改善得到呀
請問係咩laser? Thanks😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Emilythestrange 於 2020-9-9 05:43 PM 發表

無架,啲皺紋出晒嚟之後就冇得話用查嘢嚟救得翻啦…
除非你話拉提機嗰啲
呢樣真,like ultherapy,對付皺紋都幾有用,我之前試過跟醫生打都幾明顯有改善@@ 慳番D精華$好過

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 yoyolam98 於 2020-9-9 06:43 PM 發表

搽野真係冇用.....最多減慢變得嚴重
D錢留返一年做一次大機成塊面提拉返仲好
有FDA個D美國機最好

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 ritako757 於 2020-9-10 03:52 PM 發表

有FDA個D美國機最好
係啊 我就做開thermage

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2020-9-8 05:14 PM 發表

無d紋未出黎就已經要開始保養😂
同埋訓多D 皮膚都靚d

引用:
原帖由 ritako757 於 2020-9-10 03:52 PM 發表

呢樣真,like ultherapy,對付皺紋都幾有用,我之前試過跟醫生打都幾明顯有改善@@ 慳番D精華$好過
但做呢啲機會唔會好痛啊?我其實好少做呢啲,唔知使唔使保養得好密呢
同埋我本身皮膚唔太好,有啲斑+毛孔,係咪都唔啱打?

引用:
原帖由 金融中女 於 2020-9-10 09:23 PM 發表

無d紋未出黎就已經要開始保養😂
同埋訓多D 皮膚都靚d
做野關係好夜訓呀sad...就係而家開始出紋...

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2020-9-11 04:10 PM 發表

但做呢啲機會唔會好痛啊?我其實好少做呢啲,唔知使唔使保養得好密呢
呢D機做一次keep到1年左右, 能量高有效果所以都會痛咖,不過做前會敷麻藥既
有斑同毛孔既話應該要做laser

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2020-9-11 04:10 PM 發表

做野關係好夜訓呀sad...就係而家開始出紋...
開始有紋 真係要注意下
係眼出紋定邊到出丫

回覆 引用 TOP

引用:

呀你同我之前好似!!你可以試吓去做Medical laser,,最好都係先問吓醫生啦,我嗰度啲全職醫生會幫手做埋皮膚分析同俾意見,我都係見完醫生就清楚好多啦~
基本上一年做一次就得,同埋醫生手勢好嘅話都唔會話太痛^^我覺得ok

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 yoyolam98 於 2020-9-11 07:02 PM 發表

呢D機做一次keep到1年左右, 能量高有效果所以都會痛咖,不過做前會敷麻藥既
有斑同毛孔既話應該要做laser
正解,2者都可以做,同埋醫生手勢好我覺得會影響痛感同效果,最好搵好少少醫生

新媽媽加入多多指教

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]