• 瀏覽: 9,570
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 秋天灰腰部 於 2020-10-2 01:45 PM 發表

我之前識個靚仔做銀行就係甘,做野好熄電話,竹涉私隱!不過佢個好朋友話佢真係唔鐘意我.有句說話講得岩,感情係唔可以勉強,一隻手係拍唔響既.
感情真嘅系一只手拍唔響,互相唔中意喺一起總覺得少點感覺

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:26 PM 發表

希望我也可以30尾陣遇見合適嘅人
建議你多啲出去做下義工,幫下人的同時也令自己接觸多啲同樣是有愛心的異性朋友,可能會碰到合眼緣的人。

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-8 03:55 PM 發表

今年30歲了,工作穩定有自己嘅生活,
但系感覺拍拖好難,遇唔見自己中意嘅人
大家也會有咁嘅感受麼
做下運動行下山可能遇到

回覆 引用 TOP

有冇用下啲交友app呀 拓闊下自己個圈子? 30歲都唔係年紀大呀 有時愛情呢加野話嚟就嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-11-5 04:22 PM 發表

感情真嘅系一只手拍唔響,互相唔中意喺一起總覺得少點感覺
互相唔鍾意直頭就係連手都唔伸出黎,我都深深體會感情事想急都急唔到,一急就反效果

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人在旅途灑淚時 於 2020-11-5 10:11 PM 發表

建議你多啲出去做下義工,幫下人的同時也令自己接觸多啲同樣是有愛心的異性朋友,可能會碰到合眼緣的人。
做義工要真心有心去做去幫人先得,純粹唸住碰下有無緣份就即係無心做,若果本身唔做開義工咁就唔建議

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 03:43 PM 發表

之前也有拍拖過嘅,但系感覺都冇特咪中意嘅最近一兩年感覺社交圈子越嚟越小了
呢2年lockdown
社交圈子大咪好易患上肺炎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-8 03:55 PM 發表

大家也會有咁嘅感受麼
因為你未遇到mr right

回覆 引用 TOP

引用:

大家也會有咁嘅感受麼
多啲出去做下義工,既可幫人為自己積福德,又可以認識一啲同樣是有愛心樂於助人的異性。

回覆 引用 TOP

人生係需要規劃,年歲係一去不返。
在適當年齡做適當既野,唔好之後先後悔就得。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 03:40 PM 發表

30歲確實還好,但系冇乜勇氣去認識別人
hi nice to meet you
我都想揾個囡囡拍下拖,我可以約你嗎?😁😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:26 PM 發表

希望我也可以30尾陣遇見合適嘅人
你今次行運了,你遇到我,在適當的時候 揾到合適你的人,而且你會好爽㗎😘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:23 PM 發表

嗯嗯,主要系自己生活也很開心嘅
隨緣吧,遇見最好,遇唔見也唔強求
不要再等,時間吾等人,出擊吧,pm我啦🙏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]