• 瀏覽: 9,568
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 有穫氣 於 2020-9-12 11:33 AM 發表

30路男仲可以周圍玩,周圍簡, 30路女既話就窄窄地了
女生確實,但系也冇辦法啊

回覆 引用 TOP

積極d周圍識下人,緣分自然會到

引用:
原帖由 Kimminnie 於 2020-9-10 05:04 PM 發表

30歲要既可能唔再係搵心動的
而係找相處的, 舒服冇壓力, 目標一致的
嗯,其實有時候時機合適也很重要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 素街 於 2020-9-11 12:02 AM 發表

放心!年齡不是問題!心態最重要。我30 尾才結婚。
40 想談戀愛~哈哈😄
希望我也可以30尾陣遇見合適嘅人

引用:
原帖由 tony4126 於 2020-9-30 10:25 PM 發表

積極d周圍識下人,緣分自然會到
嗯,打破自己嘅舒適圈,多去社交

引用:
原帖由 dickinson1020 於 2020-9-11 12:23 AM 發表

我都老人卡了
咁誇張?

引用:
原帖由 秋天灰腰部 於 2020-9-11 12:37 AM 發表

正常,中學既時候話甘易搵個,出黎社會做野,係真係有d難既🙄
系嘅,工作忙嘅話,根本冇乜時間出去社交,也冇乜精力

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:27 PM 發表

嗯,打破自己嘅舒適圈,多去社交
我都係30歲,我身邊都有朋友圈子好難識到女仔,佢仲話等下先,其實時間真係過得好快,有心想搵既,咩方法都要試下,人越大,搵到既已經唔係愛情咁簡單

引用:
原帖由 tony4126 於 2020-9-30 10:30 PM 發表

我都係30歲,我身邊都有朋友圈子好難識到女仔,佢仲話等下先,其實時間真係過得好快,有心想搵既,咩方法都要試下,人越大,搵到既已經唔係愛情咁簡單 ...
系啊,考慮嘅事情越嚟越多,遇見自己覺得合適嘅真嘅唔容易

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:28 PM 發表

咁誇張?
係呀,剛抱孫的老人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:31 PM 發表

系啊,考慮嘅事情越嚟越多,遇見自己覺得合適嘅真嘅唔容易
到左我地呢個年紀,其實搵到個一齊舒服既,有共同目標,生活方式差唔多既,就已經好足夠,係唔係真愛,已經唔係重點了。

引用:
原帖由 tony4126 於 2020-9-30 10:41 PM 發表

到左我地呢個年紀,其實搵到個一齊舒服既,有共同目標,生活方式差唔多既,就已經好足夠,係唔係真愛,已經唔係重點了。
我都係甘霖,真唔真愛已經唔重要了😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-30 10:30 PM 發表

系嘅,工作忙嘅話,根本冇乜時間出去社交,也冇乜精力
我之前識個靚仔做銀行就係甘,做野好熄電話,竹涉私隱!不過佢個好朋友話佢真係唔鐘意我.有句說話講得岩,感情係唔可以勉強,一隻手係拍唔響既.

同事大多已婚

回覆 引用 TOP

我嘅同事也大多已婚,未婚也系一言難盡

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]