• 瀏覽: 9,566
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 夜純情的筍盤 於 2020-9-9 02:55 PM 發表

有同感,我都要放棄拍拖陣碰到了依家嘅男朋友,仲系緣分未到吧
感覺很難再去從心底接受一個人,冇感覺自己特咪中意嘅

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 03:41 PM 發表

女生啊
之前拍過拖未? 如果從未試過的話,
就可能係你自己本身有問題, 要嘗試改善左先.

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-8 05:13 PM 發表

樓主男定女呀
系女生

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-9 03:42 PM 發表

之前拍過拖未? 如果從未試過的話,
就可能係你自己本身有問題, 要嘗試改善左先.
之前也有拍拖過嘅,但系感覺都冇特咪中意嘅最近一兩年感覺社交圈子越嚟越小了

引用:
原帖由 卜卜星 於 2020-9-8 05:29 PM 發表

好正常啊。。。需要唔同啊。。。
就系自己生活起嚟也很舒服嘅,感覺遇唔到嗰種很心動嘅人

引用:
原帖由 Devildamonming 於 2020-9-8 07:28 PM 發表

都系啫
工作地方滿是同性
有人拍拖 有人結婚了
感覺似很難找到伴侶
有試過不同途徑找 冇乜收穫
我依家就系呢種情況,也冇乜其他社交圈去認識新嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 03:43 PM 發表

之前也有拍拖過嘅,但系感覺都冇特咪中意嘅最近一兩年感覺社交圈子越嚟越小了
咁就隨緣唔駛勉強, 就算單身日子一樣可以過得好精彩,
組織家庭, 生兒育女呢種事雖然有開心, 但實際亦係好辛苦...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-9 03:46 PM 發表

咁就隨緣唔駛勉強, 就算單身日子一樣可以過得好精彩,
組織家庭, 生兒育女呢種事雖然有開心, 但實際亦係好辛苦...
嗯,系咁嘅。所以隨緣吧,睇系否能遇見特咪心動嘅人

回覆 引用 TOP

依個年代,好多人異性唔得,咪轉同性囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 03:45 PM 發表

就系自己生活起嚟也很舒服嘅,感覺遇唔到嗰種很心動嘅人
習慣左自由。。。無感覺更加想單身一人

Oman~
引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 15:42 發表

系女生
你係香港定第2區呀

回覆 引用 TOP

樓主的語氣, 台灣FEEL 較重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luca系只貓 於 2020-9-9 03:41 PM 發表

女生啊
30歲唔算年齡大

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]