• 瀏覽: 2,184
  • 回覆: 16
分享我愛嘅香水,香水系屬於每個人唔同嘅味道

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
可可小姐清新之水
清新東方調
香奈兒新香可可小姐清新之水,味道也和樽子一樣影影綽綽,清新收斂
經典嘅木質調微微收返去了!
前調嘅柳橙味很動人,接着就陷入茉莉和玫瑰花瓣嘅溫柔陷阱!
最後還有白麝香做了個綿柔嘅收尾

附件

IMG_20200908_152853.jpg(64.22 KB)

2020-9-8 03:38 PM

IMG_20200908_152900.jpg(135.18 KB)

2020-9-8 03:38 PM

回覆 引用 TOP

我要一生回購嘅香水
經典香就系經典香,味道辨識度很高。
前調:西西里柑橘、橙花油
中調:牡丹花、玫瑰
後調:廣麝香、白麝香
味道甜美、浪漫、優雅。

附件

IMG_20200908_153027.jpg(79.69 KB)

2020-9-8 03:39 PM

IMG_20200908_153033.jpg(136.47 KB)

2020-9-8 03:39 PM

回覆 引用 TOP

寶格麗白茶女士淡香水
呢個系我夢寐以求嘅香味,就系去嗰種高級酒店可以聞到嘅淡淡香味。我一直都很中意偏中性嘅香水,呢款系比較女性嘅中性香味,帶啲木質花香,有種讓人聞了很舒服和莫名心安嘅感覺。

附件

IMG_20200908_153116(1).jpg(226.29 KB)

2020-9-8 03:42 PM

IMG_20200908_153127(1).jpg(201.69 KB)

2020-9-8 03:42 PM

回覆 引用 TOP

王嘉爾同款
阿瑪尼 ARMANI THE YULONG-玉龍茶香
玉龍茶香,聽呢個名字大體就能明整隻香詮釋嘅系源自玉龍雪山嘅悠然茶香。白雪皚皚嘅雪山喺湛藍嘅天空下閃爍着盈盈嘅波光,涓涓細流由雪化作清泉流向山腳,滋潤着山底下嫩綠嘅茶園。

附件

d925d763a813bf0fb5945144350880ff.jpg(91 KB)

2020-9-8 03:48 PM

fc8d78b2d484bc342d8b2004c8b58373.jpg(107.67 KB)

2020-9-8 03:48 PM

回覆 引用 TOP

又係小紅x搬磚....4支香水背景同手都完全唔同

回覆 引用 TOP

多謝分享

回覆 引用 TOP

中意寶格麗

回覆 引用 TOP

中意玉龍茶香

回覆 引用 TOP

感謝~有的時候也會因為漂亮的瓶子購入呢

回覆 引用 TOP