• 瀏覽: 34,548
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
個女仲細,一般都係我或者姨姨幫個女沖涼。前段時間,分居老公接個女出去,知佢有幫個女沖涼。無意中知他有影相,個場合仲有其他人,個心好唔舒服,係唔係我想多左?該如何做?
張相唔係可愛角度影果d,完全係一個男人角度影的

有咩問題?本身我都是爸爸,我個女由出世到而家4歲都係我同佢沖涼,我反而覺得你想搵嘢做佢多啲喎

引用:
原帖由 nglony 於 2020-9-8 12:22 AM 發表

有咩問題?本身我都是爸爸,我個女由出世到而家4歲都係我同佢沖涼,我反而覺得你想搵嘢做佢多啲喎
分居老公同佢沖涼有問題

引用:
原帖由 playerrrr 於 2020-9-8 12:04 PM 發表

分居老公同佢沖涼有問題
理據係?
想多個參考角度

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-8 12:16 PM 發表

理據係?
想多個參考角度
老公已分居不是同住一起,所以一切對女兒行為應諮詢你先,尤其是敏感行為。不可以因為年紀小而私下接觸小朋友私處及影相。同社工商量吓吧。

申報,我也是爸爸也有女兒一名。但沒有分居。即使同家人關係良好,對女兒敏感行為大多交由老婆處理,除非老婆叫我幫手。

影邊種?如果係可愛的(只露膊頭)冇問題
當然,影到私處一定唔得

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-7 01:26 PM 發表

個女得兩歲,一般都係我或者姨姨幫個女沖涼。一個幾月前,分居老公接個女出去,知佢有幫個女沖涼。前幾日無意中知他有影相,個心好唔舒服,係唔係我想多左?該如何做? ...
成件事,
各人的行為丶思想,
你最清楚的~
你覺得有唔妥的話,
咁佢影女沖涼應有問題。

呢D問題你唔可以話自己諗多咗,因影響深遠。

引用:
原帖由 playerrrr 於 2020-9-8 12:36 PM 發表

申報,我也是爸爸也有女兒一名。但沒有分居。即使同家人關係良好,對女兒敏感行為大多交由老婆處理,除非老婆叫我幫手。
👍

引用:
原帖由 iLove_穎兒 於 2020-9-8 03:24 PM 發表

影邊種?如果係可愛的(只露膊頭)冇問題
當然,影到私處一定唔得
明顯果張相一定有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-7 01:26 PM 發表

個女得兩歲,一般都係我或者姨姨幫個女沖涼。一個幾月前,分居老公接個女出去,知佢有幫個女沖涼。前幾日無意中知他有影相,個心好唔舒服,係唔係我想多左?該如何做? ...
如果,佢冇進一步犯法。
例,出賣,分享。
你只可以用父愛去推定。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-9-8 10:42 PM 發表

如果,佢冇進一步犯法。
例,出賣,分享。
你只可以用父愛去推定。
有無再分享,我唔知;因為牽涉到係個女,唔好冒呢個險

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-8 11:19 PM 發表

有無再分享,我唔知;因為牽涉到係個女,唔好冒呢個險
你可以去警局問。
但,相信未能立案。
或者,去問社工。可能係你自己太緊張。

有古怪..小心

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]