• 瀏覽: 35,213
  • 回覆: 268
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-7 01:26 PM 發表

個女得兩歲,一般都係我或者姨姨幫個女沖涼。一個幾月前,分居老公接個女出去,知佢有幫個女沖涼。前幾日無意中知他有影相,個心好唔舒服,係唔係我想多左?該如何做? ...
你的擔心不無道理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-9-9 12:01 AM 發表

你可以去警局問。
但,相信未能立案。
或者,去問社工。可能係你自己太緊張。
打左電話報警,阿sir俾的答案同你講的差唔多

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-9 10:59 AM 發表

可能是你唸多左....我本身是有仔女...幫仔女沖涼是 見他們得意都會影相同 影 MOVIES...只是留回憶....當然如果女 OVER 5 AGE...咁就不好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-9 10:59 AM 發表

睇得出你係好盡責的母親。
做你個女係幸福。
人好多時會有預感,一個係你前夫,一個係你女兒,你當然比所有人感受深,我相信你直覺。
如果,事情未能令你放心,唔比佢再發生,可能更實際。
例,下次前夫帶女,只能當晚帶回你家。或你直言全日你都會在場,方便帶女去洗手間,令前夫有所避忌。
加油同時,仲要知道路長長,識緊識鬆識溝通,先可以一步步行好,行穩。

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-9-9 11:59 AM 發表

睇得出你係好盡責的母親。
做你個女係幸福。
人好多時會有預感,一個係你前夫,一個係你女兒,你當然比所有人感受深,我相信你直覺。
如果,事情未能令你放心,唔比佢再發生,可能更實際。
例,下次前夫帶女,只能當晚帶回你家。或你直言全日你都會在場,方便帶女去洗手間,令前夫有所避忌。
加油同時,仲要知道路長長,識緊識鬆識溝通,先可以一步步行好,行穩。 ...
多謝你

唔應該啊,如果系兒子得話,就唔好緊了,畢竟女兒系女孩子,仲系要分清楚得。

回覆 引用 TOP

諗多咗

回覆 引用 TOP

咪同你前老公傾下唔好咁囉⋯⋯

回覆 引用 TOP

小女孩就唔好咁了吧,雖然系老豆。

回覆 引用 TOP

你自己最清楚你自己老公係乜人

回覆 引用 TOP

點解沖涼要影相?泡泡浴唔影私處都ok

引用:
原帖由 車站巨大的天才 於 2020-9-9 06:28 PM 發表

點解沖涼要影相?泡泡浴唔影私處都ok
肯定唔係泡泡浴咁簡單

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-8 12:16 PM 發表

理據係?
想多個參考角度
爸爸同個2歲BB女沖涼,有乜問題?要用乜嘢角度思考?咁使唔使用樽沐浴露角度思考下呀?

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]