• 瀏覽: 3,411
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
分手過咗成年半,前度突然又再出現,又話想照顧你,你哋點睇?

熱賣及精選
你確定你還愛着他嗎,如果愛的話就回頭,如果不愛就放棄

食回頭草可系有風險慨

靜待花開花落,又系一春。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloeg112 於 2020-9-7 07:25 AM 發表

穩你接手嗎?

回覆 引用 TOP

如果現實少少,依家咁嘅市道,無啦啦有個有錢前度走返岀嚟,你地又點睇先?

回覆 引用 TOP

想想當初點解會分手
每段感情結束梗有原因

回覆 引用 TOP

當初為何分開?
導致分開既因素會否依然存在?
對方為何搵返自己? 真心愛自己? 還是攝下時間搵下友誼賽?
自己又是否還喜歡對方?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloeg112 於 2020-9-7 07:25 AM 發表

樓主先了解佢係咪又散左?如果衣段其間佢冇拍拖,再問清楚點解想照顧你不要再受第二次傷,照顧人是真心不是今天又想照顧你,後日又不想照顧你喎

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!
引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-8 11:57 PM 發表

樓主先了解佢係咪又散左?如果衣段其間佢冇拍拖,再問清楚點解想照顧你不要再受第二次傷,照顧人是真心不是今天又想照顧你,後日又不想照顧你喎 ...
我覺得好難去知佢過去一年有無拍拖,佢只覆我話屋企生意岀咗問題,果時覺得好多野煩,所以同我講分手。依家屋企生意又好轉返,想對現之前嘅承諾,因為咁而開始搵我。其實佢分手後過幾個月已經開始用訊息搵我,只係我果時好嬲,跟著重block埋佢。

堅決唔得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chloeg112 於 2020-9-9 03:23 AM 發表

我覺得好難去知佢過去一年有無拍拖,佢只覆我話屋企生意岀咗問題,果時覺得好多野煩,所以同我講分手。依家屋企生意又好轉返,想對現之前嘅承諾,因為咁而開始搵我。其實佢分手後過幾個月已經開始用訊息搵我,只係我果時好嬲,跟著重block埋佢。 ...
看看佢有冇咩改變先?你反問佢下次生意又差又分手?生意有問題點解唔一齊面對!

愛情不是遊戲,你玩情,情玩你!
幹嘛,找了別人感覺不如你呀,讓他滾蛋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jacky!!!JLJLxD 於 2020-9-9 10:36 AM 發表

看看佢有冇咩改變先?你反問佢下次生意又差又分手?生意有問題點解唔一齊面對!
我都覺得好無理,感情同生意點可以掛鉤啦

分咗手後無耐,岩岩係除夕倒數,嗰晚佢send咗張相俾我,話自己喺屋企,但我嗰時好敏感,好似係張相裏面隱隱約約見到有個女人個身,你地話係咪?

附件

EAE49C7E-9A3E-4201-ADA1-471B5998384C.jpeg(166.17 KB)

2020-9-10 09:10 AM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]