• 瀏覽: 14,093
  • 回覆: 109
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-5 11:18 AM 發表

最近妻子經常外出夜歸,懷疑被笠帽。大家都知尼樣嘢男人好驟忌。請問大家點樣做會容易啲原諒佢呢?
想做返夫妻就好難,你話原諒或者做返朋友平常心都仲得,離婚俾返贍養費佢要做已經對佢好好。

回覆 引用 TOP

13/200
唔會,有一次就會有第二次

回覆 引用 TOP

呢個世界咁大個深林 搵個偵探跟 拎足証據先一次過離

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-5 11:18 AM 發表

最近妻子經常外出夜歸,懷疑被笠帽。大家都知尼樣嘢男人好驟忌。請問大家點樣做會容易啲原諒佢呢?
如果你自己外貌端好,有青春的肉體,可以嘗試勾引外父外母,然後在家庭聚會公開,拆散牠一家,然後當打平,就可以原諒大家。

男人...永遠都接受唔到老婆比人搞過

回覆 引用 TOP

引用:

叫佢拍片比你睇

回覆 引用 TOP

No

回覆 引用 TOP

引用:

唔需要你原諒!你唔需要原諒佢🤫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 角度兄 於 2020-9-5 11:18 發表

證實咗未先?

回覆 引用 TOP

妳肯定佢出軌?

回覆 引用 TOP

我系男人,真系無可能原諒。不過要100%肯定先

回覆 引用 TOP

引用:

兩公婆就冇可能原諒,為仔女另計。
原諒出軌,朋友教咗佢方法,先分手,再復合。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]