• 瀏覽: 49,635
  • 回覆: 303
  • 追帖: 5
一起日子耐咗 ,返工模式上班下班, 多唔多人 一樣都係有老公等於冇老公咁太過平淡...

熱賣及精選
咁咪約你老公去殘廁搵D刺激咪得囉

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-4 04:16 PM 發表

咁咪約你老公去殘廁搵D刺激咪得囉
多謝介紹,不用

引用:
原帖由 motorola 於 2020-9-4 04:11 PM 發表

一起日子耐咗 ,返工模式上班下班, 多唔多人 一樣都係有老公等於冇老公咁太過平淡...
香港地很多夫妻就是這樣,你哋結婚幾耐

对的人对的時間,是幸福
对的人錯的時間,是遺憾
引用:
原帖由 maturemale 於 2020-9-4 04:19 PM 發表

香港地很多夫妻就是這樣,你哋結婚幾耐
6+2

引用:
原帖由 motorola 於 2020-9-4 16:19 發表

6+2
有冇小朋友呀

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-4 04:20 PM 發表

有冇小朋友呀
1cat1dog

引用:
原帖由 motorola 於 2020-9-4 16:21 發表

1cat1dog
買D情趣內衣刺激佢視覺感受

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-4 04:22 PM 發表

買D情趣內衣刺激佢視覺感受
不能正經點麼

引用:
原帖由 motorola 於 2020-9-4 16:24 發表

不能正經點麼
由拍拖到結婚做成夫妻都起碼做左幾百次啦...人對得耐會悶會厭...如果雙方都覺得有問題出現左唔去溝通了解...咁到最後一係個男既去搵小三...一係個女就覺得個老公好悶....即係好似而家你呢個情況咁

近日如果你有睇新聞都知某DJ偷食人妻...你想個結果係咁咩你開得POST就係想搵解決辦法...以我理解呀...因為我唔知你咩原因開POST...

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-4 04:29 PM 發表

由拍拖到結婚做成夫妻都起碼做左幾百次啦...人對得耐會悶會厭...如果雙方都覺得有問題出現左唔去溝通了解...咁到最後一係個男既去搵小三...一係個女就覺得個老公好悶....即係好似而家你呢個情況咁

近日如果你有睇新聞都知某DJ偷食人妻...你想個結果係咁咩你開得POST就係想搵解決辦法...以我理解呀...因為我唔知你咩原因開POST ...
唔開心同悶, 上嚟睇膠帖也是好的, 你講得啱, 睇咗好多帖都有有共通點

引用:
原帖由 motorola 於 2020-9-4 16:32 發表

唔開心同悶, 上嚟睇膠帖也是好的, 你講得啱, 睇咗好多帖都有有共通點
唔開心係因為佢收工冇同你去行街睇戲食飯

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-4 04:34 PM 發表

唔開心係因為佢收工冇同你去行街睇戲食飯
day off 才出去吃飯,工作累

引用:
原帖由 motorola 於 2020-9-4 16:35 發表

day off 才出去吃飯,工作累
咁你咪同佢一齊去按摩囉...香港今日可以去按摩啦...聽日駛唔駛返工呀

引用:
原帖由 持久男 於 2020-9-4 04:37 PM 發表

咁你咪同佢一齊去按摩囉...香港今日可以去按摩啦...聽日駛唔駛返工呀
現在他只例行公事的dayoff才陪我

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]