• 瀏覽: 9,553
  • 回覆: 87
條女如果有樣可以周圍去 , 唔使只去墳埸 , 方便得多!

但對方平空 , 又未有波 , 點算好?

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
熱賣及精選
你都係貪佢有J遮.

最好即刻結埋婚,呢啲女唔會介意無樣牙籤仔

咁對方有冇嫌棄你一吋都冇先

I would rather be ashes than dust,
I would rather my spark should burn out in a brilliant blaze, Than it should be stifled in dry rot.
I would rather be a superb meteor,
With every atom of me in magnificent glow,
Than a sleepy and permanent planet.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garykuok 於 2020-9-4 02:37 PM 發表

條女有樣可以周圍去 , 唔使只去墳埸 , 方便得多!

其實痣箱唔夠一百,真係唔好能拍拖害人呀!!

回覆 引用 TOP

咁女方有冇錢先?

對方未有波睇住衰11呀

回覆 引用 TOP

能相處融洽就好。

緊係一齊啦 一定可以比好多機會你開帖

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

主要睇你愛唔愛佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garykuok 於 2020-9-4 02:37 PM 發表

你死啦,衰十一

回覆 引用 TOP

引用:

有冇相?

引用:

你自己有條件嗎?有就搵過個吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哪singh 於 4/9/2020 17:28 發表

有冇相?
有!我咃成日去墳場睇樓架

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]