• 瀏覽: 1,248
  • 回覆: 14
  • 追帖: 2
帶口罩,成下巴起哂粒粒暗瘡,而家應該搽D乜,等它快D遮

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
搽暗瘡膏 我用OXY5個款
同埋試下針清, 清得乾淨都會好好多

引用:
原帖由 mnabaas 於 2020-9-4 06:32 PM 發表

嗯嗯。。見到好煩呀。成下巴起哂粒粒同面D口罩位

回覆 引用 TOP

主要加強保濕,用緊Covermark深層保濕啫喱,之後搽暗瘡膏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mnabaas 於 2020-9-4 06:32 PM 發表

針清邊間做乾淨D?

引用:
原帖由 piggyh 於 2020-9-8 06:05 PM 發表

針清邊間做乾淨D?
好多間都唔錯, 我近排去左Beaxxskxx
佢個infusion treatment包針清同清雜毛仲有個保濕導入

引用:
原帖由 mnabaas 於 2020-9-9 05:26 PM 發表

佢個infusion treatment包針清同清雜毛仲有個保濕導入
$/次

引用:
原帖由 fb4d383acfc755 於 2020-9-9 06:02 PM 發表

$/次
我見ageless beauty都有D咁既優惠 $380, 而且facial係用呢期好hit嘅skin need product去做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb4d383acfc755 於 2020-9-9 06:02 PM 發表

$/次
1次$600, 如果package買就平均$300、400左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mnabaas 於 2020-9-9 05:26 PM 發表

thank you!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨長長白襪 於 2020-9-11 07:39 PM 發表

搽暗瘡膏
最後去了看E生,比咗消炎膏我,但而家有好多同深色既印,絲打有冇好介紹令D印淡D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風巨額頭巾 於 2020-9-13 11:39 AM 發表

是因為不透氣的原因嘛
不是,因吃了類固醇所致

回覆 引用 TOP

如果有暗瘡既話, 你可以試下Nuskin既Celltrex recovery fluid, 佢可以好快咁修復暗瘡皮膚, 我仲有個關於好多美容tips既private group, 可以share俾有需要既姊妹, 想知點樣join可以PM我 (完全免費)

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]