• 瀏覽: 19,879
  • 回覆: 190
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 呂貧友 於 2/9/2020 01:07 發表

樣?身材?如何
叫人點答你呀
地球上邊處有樣正身材勁既33歲處女?

引用:
原帖由 subming 於 2020-9-2 01:27 AM 發表

叫人點答你呀
地球上邊處有樣正身材勁既33歲處女?
應該冇,除非有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-8-31 11:45 PM 發表

有咩男性會欣賞
是否好老
樣不似 但性格都末似33....有冇人都是咁
社會不會接受一個女人33都仲係處

引用:
原帖由 想菲 於 2020-9-2 07:37 AM 發表

社會不會接受一個女人33都仲係處
點解要跟社會 其實好多都是 咁接受幾多是處 處有咩問題

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-2 07:44 AM 發表

點解要跟社會 其實好多都是 咁接受幾多是處 處有咩問題
男人問你做過未,你話無佢咪1要慢慢傳授性知識, 咁麻煩,佢地去叫雞好仲好,方便,後生,技巧高,無手尾,你33可以摺埋

女人只係一件産品,未搞清自己係邊類産品又唔知市場要咩,咪無人要囉

回覆 引用 TOP

我幫你破處

回覆 引用 TOP

我可以幫你破處,再加送一封大利是比你😂
表示對你的一份小小的心意👍

回覆 引用 TOP

73歲女朋友我也不介意,我可以幫女朋友慶祝80大壽

回覆 引用 TOP

呢時候嘅女人,有事業、有思想、有韻味。

一首涼涼送給她

回覆 引用 TOP

唯有試下開帖先 直至43歲 可以慶祝10週年

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

青瓜玉米🍆可以用呀還有假九也吾錯

回覆 引用 TOP

單身最好.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-9-1 10:09 AM 發表

拍拖有乜好:唔結婚好啲,起碼女人變心只係損失金銭,沒有下一代的煩惱:呢個世界好多蠢男人㗎,衰鹹濕㗎,用下邊諗嘢㗎,講個真實嘅故事俾你聽:很多年前,有個潮州女仔叫做「馬美鳳」Florence Ma,我識佢嘅時候佢讀緊中七,佢話佢老竇成日飲醉酒,所以成日搞住佢讀唔到書,我又衰鹹濕,收留佢嚟我屋企住,當然係衰鹹濕啦,咁嗰時搵到錢,就比張信用卡佢啦,任佢碌卡,佢考咗入理工大學,理工大學三年裏面供書教學生活 ...
你係一個好人,但係呢個社會好人一般無好報噶,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]