• 瀏覽: 19,876
  • 回覆: 190
  • 追帖: 3
自信點,再唔瘋狂就老了

I'm a troublemaker, so don't mess with me, be careful to set you on fire

回覆 引用 TOP

拍拖有乜好:唔結婚好啲,起碼女人變心只係損失金銭,沒有下一代的煩惱:呢個世界好多蠢男人㗎,衰鹹濕㗎,用下邊諗嘢㗎,講個真實嘅故事俾你聽:很多年前,有個潮州女仔叫做「馬美鳳」Florence Ma,我識佢嘅時候佢讀緊中七,佢話佢老竇成日飲醉酒,所以成日搞住佢讀唔到書,我又衰鹹濕,收留佢嚟我屋企住,當然係衰鹹濕啦,咁嗰時搵到錢,就比張信用卡佢啦,任佢碌卡,佢考咗入理工大學,理工大學三年裏面供書教學生活費全部都係我資助她的,呢個就係衰鹹濕嘅代價,仲有佢衣着鞋襪置裝花了很多錢,女人都係咁㗎啦,佢畢業嘅時候話要出嚟做嘢,我衰鹹濕所以勸她繼續讀書,怕他出來工作會移情別戀,咁佢考入咗香港大學測量係讀碩士,點知讀香港大學時亦開始變心,因為她沒有錢讀書和交學費,所以等到畢業先至寫咗封信話同我分手,分手嘅時候我極力箍煲,所以給了她很多錢,有十萬八萬吧,臨走嘅時候,佢叫我阿媽俾佢嚟我屋企攞返啲嘢(根本佢所有東西都係我嘅),點知佢將我旅行存有嘅外幣全部拿走,嗰度都有幾十萬,封信話欠我嘅錢會還俾我,不過到現在都冇還,我六年裹花在她身上的錢最少都上百萬,佢實牙實齒話還錢俾我,到現在豆零都冇還呀,本來過咗去嘅嘢我唔想講,不過你話香港女仔唔貪錢,佢喺香港大學測量係碩士畢業,咁多年應該搵到唔少錢啦,係咪啊?妳還返少少錢俾我,我都好開心,加上佢而家失咗蹤,我都搵佢唔到,有人知佢行蹤,請PM我,佢所有嘅資料、跟我一齊生活嘅照片,仲有佢嘅分手信同埋分手信裏面說欠我的錢會還給我的留言,我都保存到現在,我唔係要錢,因為我衰鹹濕,我係反對你話香港女仔唔貪錢!咁多年我都唔知佢有冇愛過我,但係佢唔愛我都冇關係,因為我事實亦都很多缺點,脾氣又唔好,又有OCD,所以很多時都有過分的要求,例如常常要她說「對不起」,對佢亦都缺乏溫柔體貼,所以佢同我分手我係無話可說,因為我係一個非常大男人嘅人,但係我供書教學令到你前途似錦,你搵到錢回報少少給我,我都會感激不盡,啱唔啱啊?

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-8-31 11:45 PM 發表

有咩男性會欣賞
是否好老
樣不似 但性格都末似33....有冇人都是咁
有冇同人上過床先?

回覆 引用 TOP

可能你有J

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-9-1 09:27 AM 發表

你係”桃花跟我”?!
你又知的 我帳號沒左

怕什麼🤔?你還有胸有那屁股,女人夠淫就可以勾引男人⋯⋯有沒有試著性感的裝扮?我係男人都會被索女影響心智......你33歲,可以找什麼🤔年齡?男人通常喜歡年紀少的女人。做短暫男朋友?男人通常找性伴侶比較多,播歌畫心.....
https://youtu.be/KXcdWoSMklM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-8-31 11:45 PM 發表

有咩男性會欣賞
是否好老
我都33單身緊,好多時你好難去搞清楚究竟係市場定自己問題,過份思考會越來越沮喪,一係就抱怨d人無眼光無質素,一係睇少自己唔夠吸引力,諗爆頭都無解的
可以做得積極d ge係集中思考點令自己生活豐富d,當係功利d去識人又好,當係充實自己又好
好多時唔係因為個樣呢d外在條件,而係生活太枯燥,個人都無故事無話題,一開口就呻工作,係人都悶親
我都好怕對住除左工作無野講ge人,好似我ge能量不斷俾人抽走咁,同朋友一齊都未必會咁

引用:

有咩男性會欣賞
是否好老
我會欣賞你,你好波嗎?😘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 l_c_wong2000 於 2020-9-1 12:04 PM 發表

我都33單身緊,好多時你好難去搞清楚究竟係市場定自己問題,過份思考會越來越沮喪,一係就抱怨d人無眼光無質素,一係睇少自己唔夠吸引力,諗爆頭都無解的
可以做得積極d ge係集中思考點令自己生活豐富d,當係功利d去識人又好,當係充實自己又好
好多時唔係因為個樣呢d外在條件,而係生活太枯燥,個人都無故事無話題,一開口就呻工作,係人都悶親
我都好怕對住除左工作無野講ge人,好似我ge能量不斷俾人抽走咁, ...
但你拍過拖 我有好多話題 都是咁

引用:

有咩男性會欣賞
是否好老
性格唔好就無人有性趣

回覆 引用 TOP

引用:

有咩男性會欣賞
是否好老
孖3處

回覆 引用 TOP

想知你樣子如何 如果太醜真係難d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時來了樹枝 於 2020-9-1 01:48 PM 發表

但你拍過拖 我有好多話題 都是咁
咁無理由wo,講咩話題多呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony1986 於 2020-9-1 12:42 AM 發表

33歲既處女
同有無拍拖有咩關係

何況樓主話 33 都 "末 " 開始

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]