• 瀏覽: 5,173
  • 回覆: 383
  • 追帖: 1
做人真老土,今天順利真既唔代表明天;呢個月順利,真既唔代表下個月都順利,呢d就係老土既定律。。。。

呢個月快要結束,希望一切停止,因為真的好麻叉煩,我耐性有限。

今日終於見到太陽,這種活在當下既感覺已久違,平淡人生不過如此。。。。。

p/s我今天甘感慨係因為新買既愛長者爆mon,好心痛,落地唔夠一個月

結果煩事中都有一點點驚喜,愛長者職員態度好好,有求必應慳左少少,個心冇甘痛啦!

在漫長等待中,我無聊搵動漫睇,結果發現一套永生既寵物戲,,不期然諗起我既有牙仔。如果你都得永生,甘米可以永遠陪係我身邊囉?!

我好掛住你呀!!因為個公仔同你一樣都係黑色架,想點呀!!

柄你
咁妳呢個月咁順利,下月如何~

咁感慨……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-8-30 01:56 PM 發表

做人真老土,今天順利真既唔代表明天;呢個月順利,真既唔代表下個月都順利,呢d就係老土既人生。。。。

呢個月快要結束,希望一切停止,因為真的麻叉煩,我耐性有限。

今日終於見到太陽,已經久違既感覺,平淡人生不過如此。。。。。 ...
牲格決定命運

今次我第六!進步好多了!😎

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-8-30 01:56 PM 發表

做人真老土,今天順利真既唔代表明天;呢個月順利,真既唔代表下個月都順利,呢d就係老土既人生。。。。

呢個月快要結束,希望一切停止,因為真的麻叉煩,我耐性有限。

今日終於見到太陽,已經久違既感覺,平淡人生不過如此。。。。。 ...
返咩工要做夠quotat

人生就係咁架啦

引用:
原帖由 隔夜滴滴豬豬 於 2020-8-30 02:07 PM 發表

又做咩呀大哥??
落緊大雨呀
我出門時陽光普照

柄你
引用:
原帖由 kwma 於 2020-8-30 02:37 PM 發表

牲格決定命運
嗯,睇一件事寬定窄,真的講究個人眼界當然性格係主因

柄你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 搬籠門 於 2020-8-30 03:24 PM 發表

返咩工要做夠quotat
為左辣糖而出門口,果然好耐冇見太陽

柄你
引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2020-8-30 02:03 PM 發表

咁妳呢個月咁順利,下月如何~
生女唔知女心肝

失望

柄你
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-8-30 02:05 PM 發表

咁感慨……
太耐冇出街見人和陽光

柄你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-8-30 04:26 PM 發表

為左辣糖而出門口,果然好耐冇見太陽
咩辣糖

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-8-30 03:11 PM 發表

今次我第六!進步好多了!😎
你篩我

下次我舖紅地毯等待最敬愛既院長先開心返沒?

柄你
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]